FUTSAL: EGY ÉV SZÜNET UTÁN GYŐZELEMMEL RAJTOLTUNK

Egy év szünet után újra beneveztük futsal csapatunk a bajnokságba, ezúttal a kevesebb utazgatással járó, Pest megyei regionális futsalbajnokságba. Csapatunk most is a szomszédos Gyömrő sportcsarnokában játsza le "hazai" mérkőzéseit. Első találkozónkat az Üllővel játszottuk, akik ellen kicsit döcögősen indult az összecsapás, a félidőben még vesztésre álltunk ellenük, ám jó hajrával végül győzelmet arattunk.   

 

Férfi Futsal Pest megyei regionális futsalbajnokság, 1. forduló:

MAGLÓDI TC - ÜLLŐ SE 9 - 6 (3 - 4)

Gyömrői Sportcsarnok

jv: Mohácsi I. (Molnár P., Kovács P.)

gól: Poncok Cs. 3, Totika B. 3, Sipos A. 2, Horváth R. ill. Hepp K. 2, Nyulász K. 2, Barta T., Mezei D.

Maglódi TC: Lipők B. - Poncok Cs., Gál J., Sipos A., Totika B. cserék: Németh G., Merczel J., Horváth R., Balogh Z. játékos-csapatvezető: Merczel János

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): Egy év kihagyás után újra lehetőségünk nyílt elindulni futsalban, amit ezúton is szeretnénk megköszönni az egyesületnek. Üllő csapatát fogadtuk hazai pályán. A mérkőzés elején érezhető volt az egy év kihagyás és sok helyzetet hagytunk ki, amit az ellenfél kíméletlenül büntetett és 0:2-s hátrányba kerültünk. Ezután igyekeztünk rendezni a sorokat és a félidőben már 3:4-et mutatott az eredményjelző. A fordulást követően egyértelműen átvettük az irányítást és ezzel a vezetést is. A mérkőzés végéig mi domináltunk és 9:6-os győzelemmel kezdtük meg a szezont. Reméljük hamarosan a szurkolók is újra kilátogatnak a mérkőzéseinkre!

 

Következő mérkőzés:

2017.09.29., péntek, 20:15, Vasas Sportcsarnok

GRAVITTAX - MAGLÓDI TC

felnottcs220914.jpg

Partnereink