FUTSAL: VERESÉG UTÁN KI NEM ÁLLÁS, MAJD GYŐZELEM

A bajnokság hajrájához közelít futsal csapatunk, amely pótolt mérkőzésen kikapott a Gödöllőtől, majd nem tudott leutazni a Debrecen csapatához, végül méretes zakóval küldte ha a sereghajtó FISE együttesét. 9-1-es győzelmünk alkalmával Kis Róbert négy, Németh Gusztáv és Poncok Csaba kettő-kettő, míg Balogh Zoltán egy gólt szerzett.     

Férfi Futsal NB II, Kelet, 16. fordulóból halasztott mérkőzésen:

MAG-LOG TEAM - MAGLÓDI TC  5 - 3 (1 - 2)

Gödöllő

jv: Janitz G. (Török Zs., Bátori Cs.)

gól: Magyar Zs. 2, Berta B., Bencsik R., Farkas P. ill. Kis R. 2, Sipos A.

sárga lap: Varsányi B. ill. Gál J.


Maglódi TC: Lipők B. - Poncok Cs., Sipos A., Németh G., Merczel J. cserék: Totika B., Kis R., Gál J. játékos-csapatvezető: Merczel János

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): Szokás szerint tartalékosan tudtuk felállni. Ettől függetlenül, amíg erővel bírtuk, nyílt, fordulatos találkozót vívtunk a hazaiakkal. 1-0-ra ugyan vezetett a Gödöllő, de szünetre már nálunk volt az előny. A második félidő elején kiegyenlítettek a hazaiak, de Kis Robi góljával egy perc múltán újra mi vezettünk. Sajnos a végére elfáradtunk és előbb egalizált a Mag-Log, majd az amúgy maglódi Bencsik Roland góljával már riválisunknál volt az előny, ami sorsdöntőnek bizonyult. Sajnálom, mert a mérkőzés egészét tekintve egyértelműen jobbak voltunk, ám végül mégis az utolsó öt perc döntött.

----

Férfi Futsal NB II, Kelet, 22. forduló:

DEAC - MAGLÓDI TC  3 - 0 - játék nélkül

 

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): A hat órai kezdés számunkra nem volt megfelelő. Felvettük a kapcsolatot a hazaikkal, akik a későbbi, vagy másik időpontot már nem tudták vállani, így  mérkőzés nélkül oda kellett adnunk a három pontot.

----

Férfi Futsal NB II, Kelet, 23. forduló:

MAGLÓDI TC - FISE 9 - 1 (4 - 0)

Gyömrői Sportcsarnok

jv: Geleta M. (Kaszala M., Márkus A.)

gól: Kis R. 4, Németh G. 2, Poncok Cs. 2, Balogh Z. ill Szemes S.

sárga lap: Balogh Z.

kiállítva: Gál J. (38p) ill. Rába T. (38p)


Maglódi TC: Lipők B. - Totika B., Németh G., Kis R., Poncok Cs. cserék: Gál J., Balogh Z. játékos-csapatvezető: Merczel János

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): A szerényebb játékerőt képviselő FISE ellen egyértelműen a győzelemre játszottunk. Sikerült akaratunkat ráerőltetni ellenfelünkre, akiknek a számomra érthetelen taktikai húzása a mi malmunkra hajtotta a vizet. Formás, szép támadásokból sikerült gólokat szereznünk, amely után ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk.

U17TTTT.jpg

Partnereink