FUTSAL: ÚJABB ÉLCSAPATOT SZORONGATTUNK MEG

Már megszokhattunk, hogy futsal csapatunk a bajnokság élcsapatai ellen sokkal jobb teljesítményre képes, mint a középmezőny tagjai ellen. Most a negyedik helyezett SZTE EHÖK SE ellen sikerült maradandót alkotniuk, ahol csak másodperceken múlott a három pont megszerzése. Az utolsó percben kapott góllal végül, az őszihez hasonlóan, újra 3-3-ra végeztünk szegedi ellenfelünkkel. Merczel Jánosék ismét bizonyították, hogy ha nincsenek hiányzók bárki ellen felveszik a kesztyűt.   

Férfi Futsal NB II, Kelet, 21. forduló:

MAGLÓDI TC - SZTE EHÖK SE 3 - 3 (2 - 0)

Gyömrői Sportcsarnok

jv: Tihanyi N. (Rábel A., Kozma Z.)

gól: Sipos A. 2, Szücs A. ill. Szentes Bíró T. 2, Kovács M.

sárga lap: Dürgő P.


Maglódi TC: Lipők B. - Poncok Cs., Németh G., Sipos A., Merczel J. cserék: Gál J., Balogh Z., Szücs A., Kis R. játékos-csapatvezető: Merczel János

 

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): Az őszi döntetlen után feltett szándékunk volt, hogy meglepjük a Szegedet. Ennek megfelelően jól is kezdtünk és mi irányítottuk a mérkőzést. Tetszetős gólokkal 2:0-ás állással fordultunk. A második félidőben a Szeged játéka jelentősen feljavult és egy szerencsés, majd egy szép góllal sikerült egyenlíteniük. 2:2 után viszont ismét átvettük az irányítást és a 37. percben egy szép egyéni akció után Sipos Adrián újra megszerezte a vezetést csapatunknak. Ekkor az ellenfél vészkapus játékra váltott. Az utolsó percben eldönthettük volna a mérkőzést, de a labdaszerzés után sajnos kihagytuk az üres kapus helyzetet. Ahogy az lenni szokott a fociban jött is a válasz és 17mp-el a vége előtt a vendég csapat kiegyenlített. Rendkívül csalódottak voltunk, mert egy megnyert meccset engedtünk ki a kezünk közül.

 

futsal202209.jpg

Partnereink