EGY ÚJABB ÉRTÉKES "SKALP"

Futsal csapatunk szokásához híven ismét "drámázott". Ezúttal az élmezőnyhöz tartozó DEAC csapata volt a szenvedő fél, akik két gólos félidei előnyük ellenére is vesztesen hagyták el a pályát Németh Gusztiékkal szemben. 

Férfi Futsal NB II, Kelet, 9. forduló:

MAGLÓDI TC - DEAC 3 - 2 (0 - 2)

Gyömrői Sportcsarnok

jv: Kozma Z. (Rábel A., Kéri II. Z.)

gól: Rábold 22p, 29p, Kis R. 37p ill. Kántor T. 12p, Kasuba M. 14p

 

Maglódi TC: Lipők B. - Ponczok Cs., Totika B., Sipos A., Németh G. cserék: Merczel J., Rábold R., Szűcs R., Kis R., Sós M. játékos-csapatvezető: Merczel János

 

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): A forduló előtt még negyedik helyezett Debrecent fogadtuk, akikről tudtuk, hogy fiatal jó erőből álló csapat, ezért stabil védekezés mellett gyors kontrákkal készültünk ellenük. Sajnos az első félidőben két buta gólt kaptunk, amire nem tudtunk válaszolni. A szünet után taktikát váltottunk. Egész pályás letámadás mellett teljes presszió alá helyeztük a DEAC-ot, ami be is jött. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, melyekből kettőt sikerült is gólra váltanunk. Időkérés után abban maradtunk, hogy nem elég számunkra a döntetlen és szeretnénk megnyerni a találkozót, ezért négy támadóra álltunk át, amivel láthatóan nem tudott mit kezdeni ellenfelünk. Végül a 37. percben sikerült megszerezni a mindent eldöntő találatot és ezzel a győzelmet is.

U132014.jpg

Partnereink