U19: NAGY GYŐZELEM

Nagy és fontos győzelmet aratott a megyei első osztályt célul kitűző U19-es együttesünk. Szombaton a hagyományosan jó utánpótlással rendelkező, jelenleg az ötödik helyen álló Pilis csapata ellen sikerült minden várakozást felülmúlva 10-1-es győzelmet aratnia Balogh Sándor tanítványainak. Együttesünk az őszi szezon zárásaként a szomszédos Gyömrő gárdájával mérheti össze erejét, egy esetleges győzelem - a többi csoport erőviszonyait is figyelembe véve - akár a hőn áhított első osztályú tagságot is jelentheti. A találkozóra csütörtökön 19 órai kezdettel kerül sor.

U19-es bajnokság, kiemelt, C-csoport, 10. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - PILISI LK 10 - 1 (3 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Visnyei B. (Szegedi P.)

gól: Kertész Z. 3, Bertalan H. 2, Lászlóffy G. 2, Osvalda G., Ernhöffer M., Piller B. ill. Kovács I.

sárga lap: Nádházy P.

Maglódi TC: Nyilas L. - Szászi D., Osvalda G., Földvári V., Nádházi P. (Szalai M. 62p), Bertalan H. (Lászlóffy G. 62p), Ernhöffer M., Kertész Z., Havasi L., Hegyi B., Ofella G. (Piller B. 62p)

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Szorosabb mérkőzésre számítottunk a Pilis eddigi eredményeiből kiindulva. Jó hangulatot teremtettünk, sokan látogattak ki a mérkőzésre, ami látszólag plusz motivációt adott a fiúknak. Olyan kimagasló egyéni teljesítményeket láthattunk egy-két játékostól, amire ezidáig nem volt példa az ide szezon alatt, de ez a pozitívum elmondható az egész csapatról. A pilisi fiatalokat is dicséret illeti, mivel korrekt, tiszta játékot játszottak, valamint igyekeztek felépíteni a játékukat ahelyett, hogy elrúgdostak volna minden labdát. További sok sikert a Pilisnek, a mieinknek pedig gratulálok a győzelemhez, illetve külön köszönet a szurkolóknak és az U10-es korosztályunknak a szurkolásért! Hajrá Maglód!

felnottcs220914.jpg

Partnereink