UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Az U14 lezárta bajnoki évadát, míg az U17 után az U13 is bebiztosította dobogós pozícióját az elmúlt hétvégén. Külön öröm, hogy ezúttal az U19 is pályára lépett, és ha már játszhatott meg sem álltak hat gólig a Tápiógyörgye otthonában. Sokáig 2-0-ra vezettünk, majd a 81. és a 87. percben négy gólt szerezve alakult ki a végeredmény. Sajnos az U14 számára a tavaszi szezon vége nem sikerült olyan fényesre, mint az első szakasza, de a kitűzött célt, vagyis az őszi pontok duplázását elérték. A harmadik hely megszerzése érdekében Gödöllőn kellet nyernie U13-as csapatunknak, amely igen könnyedén sikerült, hiszen négy gólt rámoltak be a hazaiak kapujába. Első osztályban szereplő U17-es korosztályunk a Páty ellen hozta a kötelezőnek mondható három pontot és továbbra is van esélye az első helyre, igaz már csak matematikai.

U19-es bajnokság, II. osztály, A-csoport 9. forduló:

TÁPIÓGYÖRGYE - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 6 (0 - 2)
Tápiógyörgye, jv: Kiss T. Z. (Szabó Gy.)

gól: Buzás P. 2, Borsi M., Ernhöffer M., Farkas B., Neményi B.

kiállítva: Farkas G. (Tápiógyörgye) a 61. percben

Maglódi TC: Nyilas L. - Borsi Z., Nádházi P., Borsi Z., Szalai M. (Piller B. 70p), Szilágyi B. (Tóth K. 55p), Földváry V. (Neményi A. 55p), Kádár D., Ernhöffer M., Buzás P., Farkas B.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Nagyon örültek a fiúk, hogy ilyen hosszú kihagyás után újra bajnokit játszhattak. Nem játszottunk jól, pontatlanok és türelmetlenek voltunk, de a végén mi örülhettünk. Reméljük ez a győzelem ad egy kis lendületet a csapatnak, ugyanis nagyon nehéz időszak áll előttünk. Gratulálok a csapatomnak!

---

U17-es bajnokság, I. osztály, B-csoport, 9. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - PÁTY 2 - 1 (0 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadionjv: ifj. Remenár M. (Báder M.)

gól: Pápa R., Szémann B. ill. Nagy Á.

Maglódi TC: Nagy Zs. - Széles D. (Nagy Botond 82p), Nagy Balázs (Szémann B. 46p), Pápa N., Matók B., Pápa R., Kovács Bálint, Kovács Barnabás, Kiss K., Béres A. (Tóth D. 63p), Gyenes G.

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. A második helyünk már biztos, de szeretnénk nyerni az utolsó fordulóban is, hiszen amíg van esély az első helyre mi küzdeni fogunk.

---

BLSZ U14-es 3/4 pályás bajnokság, 1. csoport, 22. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - UD MAGYAR-NÉMET SE 1 - 5 (1 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: ifj. Remenár M.

gól: Molnár Botond ill. Lacza B. 3, Kiss L., Pallós Á.

kiállítva: Kovács K. (Maglód) az 51. percben

Maglódi TC: Vass M. - Molnár Bálint, Kovács K., Ochtinszki T., Molnár Botond, Molnár Cs., Németh L., Béres G., Teplán Á. cserék: Irsán L., Fülöp Zs., Balog B., Balogh M.

Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Nagyon nehéz egy ilyen mérkőzés után nyilatkozni. Ismét meg voltak a helyzeteink, amiket sajnos rendre kihagytunk, az ellenfelünk pedig berúgta. Az 51. percben megfogyatkoztunk, de ez nem látszódott, sőt még ezek után is voltak lehetőségeink az egyenlítésre. Az utolsó öt percre elfogytunk erőnlétileg, és fejben is, ekkor rúgtak három gólt. A mérkőzés képe alapján nem volt ekkora különbség a két csapat között, de megérdemelten nyert ellenfelünk, melynek további sok sikert kívánunk. Nem így akartunk búcsúzni a bajnokságtól, de szerintem látszott most is a fejlődés, arról nem is beszélve, hogy ebben a szezonban dupla annyi pontot szereztünk, mint tavaly. A vereségekből is sokat lehet tanulnunk, de remélem a következő szezonban sikeresebbek leszünk! Ezen leszünk!

---

U13-as bajnokság, II. osztály, B-csoport, 9. forduló:

GÖDÖLLŐ II. - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 4 (0 - 1)
Gödöllő, jv: Szeifert D.

gól: Gyurina M. 3, Gyüre M.

Maglódi TC: Varga A. - Szilágyi Sz., Vertetics Á., Herendi B., Tóth R., Forgó B., Gyurina M., Varga M., Gyüre M. cserék: Nándori R., Vágó Zs., Kovács L.

Goran Kopunovic (edző, Maglódi TC): Többször mondtam már, hogy nagyon büszke vagyok a játékosaimra és erre a mostani találkozó is ráerősített. Tudjuk, hogy a szövetség nem számolja, de az is biztos, hogy valójában minden csapat, minden gyerek, minden szülő képben van, hogyan is áll a csapata. Mi is tudtuk, ha nyerünk biztos lehet a harmadik helyünk és így is készültünk egész héten a mérkőzésre, amit végül magabiztosan meg is nyertünk. Sanszot nem adtunk ellenfelünknek, hiszen teljes mértékben mi irányítottuk a találkozót. Támadófocit játszottunk, így góljaink mellett rengeteg helyzetet is kialakítottunk. Mind a játékhoz, mind a győzelemhez gratulálok a srácoknak. Van még egy meccsünk a jelenleg első helyezett Aszód ellen, szeretnénk velük is egy jó meccset játszani.

U7.jpg

Partnereink