U17: KÉT NAGYSZERŰ GYŐZELEM

Pénteken, majd két napra rá vasárnap is bajnoki mérkőzést játszott U17-es korosztályunk, ráadásul mindkétszer idegenben. Noha Tápiószentmártonban és Pátyon is igen jó játékerőt képviselő csapattal találkoztunk, legyőzni ők sem tudtak minket, ahogy ebben a bajnokságban még senki, így a Vecséssel karöltve tovább menetelnek Baranyai Pál futballistái.

U17-es bajnokság, B-csoport, 1. fordulóból halasztott mérkőzésen:

ARANYSZARVAS SE - MAGLÓDI TC 2 - 5 (2 - 2)
Tápiószentmárton, jv: Kiss T. Z.

gól: Mózes B., Nagy Sz. ill. Kovács B. 2, Kiss K., Lenygel R., Gyorgyovics Z.

sárga lap: Lengyel R.

Maglódi TC: Molnár Zs. - Gyenes G., Matók B. (Tóth D. 82p), Karajos K., Lengyel R. (Nagy Balázs 81p), Pápa N., Kovács Bálint, Pápa R., Kovács Barnabás, Kiss K., Gyorgyovics Z.

---

 

U17-es bajnokság, B-csoport, 8. forduló:

 

PÁTYI SE - MAGLÓDI TC 1 - 2 (0 - 1)
Páty, jv: Kamal N. (Simon II. J.)

 

gól: Temesszentandrási B. ill. Cseh T. (öngól), Kiss K.

 

sárga lap: Karajos K., Gyorgyovics Z.

Maglódi TC: Molnár Zs. - Gyenes G., Matók B. (Tóth D. 61p), Karajos K., Lengyel R., Pápa N., Kovács Bálint, Pápa R., Kovács Barnabás, Kiss K., Gyorgyovics Z.

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Tápiószentmártonban kiegyenlített volt az első félidő, majd a szünet után mind erőnlétben, mind játéktudásban ellenfelünk fölé tudtunk nőni, ami gólokban is megmutatkozott. Pátyon még benne volt a játékosok lábában az előző találkozó. Nem voltunk elég frissek, így ugyan egy ikszes mérkőzés alakult, de a szívünk és az akaratunk vitt előre minket és hála Istennek ott is győzni tudtunk

 

U132014.jpg

Partnereink