U16: IDEGENBEN VERTÜK A VERETLEN LISTAVEZETŐT

Hatalmas bravúrt hajtott végre Lévai Csaba vezette serdülő csapatunk. A bajnokságot vezető, ezidáig veretlen Nagykőrösi Kinizsit a saját pályáján leckéztette meg a maglódi legénység. A találkozó után a vereség tényét nehezen viselő hazaiak külön igazoltatták szenzációsan védő kapusunkat Morocz Istvánt, mert azt hitték már felnőtt korú labdarúgó! Természetesen csalásról szó sem volt, pusztán az utóbbi idők javuló formája, immár az eredményben is megmutatkozott. Persze a támadások nagyrészét a Nagykőrös vezette, de egységes, határozott védelemmel útját tudtuk állni a hazai rohamoknak. A mérkőzés krónikájához tartozik az is, hogy az 53. perctől kezdve, Kanalas Krisztofer kiállítása miatt emberhátrányban játszott csapatunk, a vezetést mégis ebben az időszakban Teiner Gergő révén sikerült megszereznünk.


Megyei II. osztály, Délkelet, 23. forduló:

U16 NAGYKŐRÖSI KINIZSI - MAGLÓDI TC 0 - 1 (0 - 0)

Nagykőrös, jv: Rozenbeiger A. (Dankó A.)

gól: Teiner G.

sárga lap: Sziládi B.

kiállítva: Kanalas K. (az 53. percben)

Maglódi TC: MOROCZ I. - Muhi V., Papellás P., Gulás M., Skultéty D., Greskó L., Szabó S. (Kormány B. 60p), Kovács G., Slezák G., Kanalas K., TEINER G.

Lévai Csaba (edző, Maglódi TC): Sokszor gratuláltam már a csapatnak, de most is megteszem, mert az egész mérkőzésen nagyszerűen játszottak. Kimagasló teljesítménnyel, remek hozzállással, szinte egy félidőt emberhátrányban játszva vertük meg az éllovas Nagykőrős csapatát. Természetes, hogy ők domináltak a találkozón, de nagyon egységesek és fegyelmezettek voltuk, ráadásul remekül védekeztünk. Kontrákra berendezkedve is hatékonyak tudtuk lenni, hiszen egy gyors ellentámadás után Teiner Gergő révén gyönyörű gólt szereztünk, amivel a mérkőzést is megnyertük. Az egész csapattal elégedett vagyok, de külön ki kell emelném Morocz Istvánt, aki nagyszerűen védett, illetve Teiner Gergőt, aki a gólján kívül is rengeteget tett a győzelem érdekében.

U15maglod.jpg

Partnereink