U16: HOZTUK A KÖTELEZŐT

U16-os csapatunk a sereghajtó Péterihez látogatott, akik ellen csakis a győzelem számított elfogadható eredménynek. Játékosaink ennek megfelelően kezdték a találkozót, de a nagy akarásnak nyögés lett a vége. Számtalan helyzetet dolgoztunk ki, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott, ami után gólnélküli döntetlennel vonultak pihenőre a csapatok. A második félidő elején aztán Kanalas Krisztofer Szabó Sándor mesteri indítását váltotta gólra, amire ugyan még válaszolni tudtak a hazaiak, de nem estünk össze és gyorsan visszaszereztük az előnyt. A 66. percben a mérkőzésen végig nagyon aktív Slezák Gergő passzából Mészáros Tamás iramodott a kapura és lőtt magabiztosan a kapuba, majd három percre rá újra ő volt eredményes egy szöglet után, így kialakítva a 3-1-es végeredményt. Csapatunk továbbra is tartja negyedik helyét a táblázaton.

Megyei II. osztály, Délkelet, 20. forduló:

U16 PÉTERI KSK - MAGLÓDI TC 1 - 3 (0 - 0)

Péteri, jv: Mércse I. L. (Mércse II. L.)

gól: Magyar Á. ill. Mészáros T. 2, Kanalas K.

 

Maglódi TC: Morocz I. - JUHÁSZ D. (Berényi B. 49p), Gulás M., Papellás P., Skultéty D. (Greskó L. 59p) - Muhi V., KOVÁCS G., SLEZÁK G., MÉSZÁROS T. - SZABÓ S., Kanalas K. (Teiner G. 49p)

 

Lévai Csaba (edző, Maglódi TC): Vártaknak megfelelően indult a mérkőzés, rögtön az elején mezőnyfölénybe kerültünk, többet birtokoltuk a labdát és döntően az ellenfél térfelén tudtuk tartani. Mégis az ellenfélnek sikerült kontrából kialakítani az első igazi helyzetet. Úgy érzem döntő szituációkban nem voltunk elég higgadtak, illetve az utolsó passzok sem jöttek, így első játékrész 0:0-val zárult. Higgadtságot kértem a szünetben tőlük, és annak ellenére, hogy a második játékrész elején megszereztük a vezetés majd ellenfél még egyenlített, nem volt kétségem, hogy behúzzuk ezt a mérkőzést.

 

U14farsang.jpg

Partnereink