U16: TÍZ PERC ALATT ELDŐLT A MÉRKŐZÉS

U16-os csapatunk bajnoksága nem bővelkedik meglepetésekben a mérkőzések nagyrészében mindig az esélyesek nyernek, így a vasárnapi, Tápiószőlős elleni találkozó is a mi sikerünket vetítette előre. Nem is kellett csalatkoznunk, hiszen a tizedik percben már két góllal vezettünk. Ezután már csak a felszabadult játékra volt szükség, ami újabb négy gólt és végül magabiztos győzelmet eredményezett.

Megyei II. osztály, Délkelet, 19. forduló:

U16 MAGLÓDI TC - TÁPÓSZŐLŐS 6 - 0 (4 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Kacsó I. (Tóth II. K.)

gól: Mészáros T. 2, Kanalas K., Berényi B., Papellás P., Muhi V.

sárga lap: Szabó S., Skultéty D., Baranyai Zs.

Maglódi TC: Morocz I. - Papellás P., Greskó L. (Baranyai Zs. 50p), Skultéty D., Teiner G., MÉSZÁROS T., Muhi V., Kanalas K., Szabó S., Berényi B., Gulás M. (Kovács G. 46p)

 

Lévai Csaba (edző, Maglódi TC): Gratulálok az egész csapatnak, mind a hozzállás, mind az akarat és a jó játék miatt. Az első félidőben komoly lehetőségeink nagy részét kihasználtuk, amivel el is döntöttük a találkozót. A szünet után az egy a kicsit muszájból játszó ellenfelünk ellen szétesett a játékunk. Sajnálatosan csakis kizárólag előre voltunk hajlandók játszani, de a befejezéseket elkapkodtuk. Összességében jó első, majd gyengébb második félidőt produkáltunk, de megérdemelt győzelmet arattunk. Az egész csapatot megdicsérném, de legjobban Mészáros Tamás játékával vagyok elégedett.

felnottcs220914.jpg

Partnereink