3. forduló

Kihagyott helyzetek miatt keseregtek az edzők

Az U16 vasárnap Nagykőrösön lépett pályára, ahol ugyan jól játszottak a srácok, de míg a helyzeteink kimaradtak, addig a hazaiak kétszer is eredményesek tudtak lenni. A Nagykőrös csak az utolsó percekben tudta bebiztosítani győzelmét, amikor Kanalas Krisztofer kiállítása miatt már emberhátrányban játszottunk. Szerdán az Isaszeget fogadta U19-es csapatunk. Baranyai Pál és Filácz Imre csapata végig mezőnyfölénybe játszott, de a két szakvezető a győzelem ellenére nem lehetett maradéktalanul elégedett, mert a fiúk rengeteg helyzetet kihagytak.

Megyei I. osztály, Kelet, 3.forduló:

U19 MAGLÓDI TC - ISASZEG SE 1 - 0 (1 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Görbe P. (Szántó L.)

gól: Sengel T.

sárga lap: Gyuga O., Gyöngyösi B., Pilny M. ill. Molnár B., Pintér B., Mihalik Zs.

Maglódi TC: Nagy Cs. - MERCZEL Z., GYUGA O., Óvári K. (Szász R. 46p), Szász B., Sengel T. (Fábián D. 46p), Fazekas A., Gyöngyösi B., Gruber B. (Fischer P. 75p), PILNY M., Szegedi M. (Kiss P. 46p) edző: Baranyai Pál, Filácz Imre

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Gratulálok a srácoknak, de csak a győzelem miatt! A mutatott játékkal nem vagyok, vagyunk teljesen elégdettek, ugyanis helyzetek sorát hagytuk ki. Már az első percekben annyi lehetőségünk volt, hogy igen korán eldönthettük volna három pont sorsát. Sajnálom, hogy mezőnyfölényünket nem tudtuk több gólra váltani.

-----

Megyei II. osztály, Délkelet, 3. forduló:

U16 NAGYKŐRÖS - MAGLÓDI TC 4 - 0 (2 - 0)

Nagykőrös, jv: Szabados T.

gól: Gödöny M. 2, Szabó M., Pesti D.

Maglódi TC: MOROCZ I. - Muhi V., Gulás M., Papellás P., Skultéty D., Greskó L., Slezák G., Kovács G., Szabó S., Teiner G. (Baranyai Zs. 52p), Kanalas K.

sárga lap: Kolompár A. ill. Szabó S.

kiállítva: Kanalas K. a 68. percben (második sárga lap után)

Lévai Csaba (edző, Maglódi TC): Noha kikaptunk, a játékunkkal tulajdonképpen elégedett lehetek. Sajnálom, hogy kihagytuk a helyzeteinket az első félidőben, mert ha azokat kihasználjuk, legalább egy pontot megérdemeltünk volna, így viszont megérdemelten nyertek a hazaiak. Kanalas Krisztofer kiállítása miatt maradt bennem egy kis keserűség. Ilyen fegyelmezettlenségeket többször nem követhetünk el. 

U212015.jpg

Partnereink