U13: A KŐBÁNYA LETT A MUMUSUNK

Ragyogó tavaszt tudhat magának U13-as együttesünk, de ahogy a többi korosztályban, úgy nekik sem sikerült sikerrel venni az elmúlt fordulót. Az U16-os együtteshez hasonlóan ők is az első vereség miatt búslakodhatnak, igaz mindkét együttesünk vezeti a tabellát, ám apadt az előny. Sándli Márk tanítványai eddig mindössze egyszer veszítettek pontot, éppen a Kőbánya ellen, igaz akkor legalább a döntetlent összejött. Most is rengeteg lehetőségünk akadt, de a legnagyobb helyzeteink is kimaradtak, míg ellenfelünknek elég volt egy gólocska a 3 pont megszerzéséhez.

U13-as bajnokság, Megyei III. osztály, Keleti csoport, 8. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - KŐBÁNYÁÉRT EGYESÜLET 0 - 1 (0 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Pető T.

gól: Dankó K.

Maglódi TC: Szénási B. - Ochtinszki T., Németh L., Molnár E., Teplán Á., Molnár Cs., Molnár Bálint, Molnár Botond,  Vánkos D. cserék: Kovács K., Balogh M.

Sándli Márk (edző, Maglódi TC): Kicsit csalódott vagyok és nem a mutatott játék, hanem a pénteki edzésmunka miatt. A befejezéseket gyakoroltuk, azaz gyakoroltuk volna, de a sok fegyelmezetlenség miatt az edzés inkább a futásokról szólt és lám másnap az összes helyzetünket, ziccerünket kihagytuk... Remélem ez a pofon még időben jött és bizakodom, hogy innen már nemfogjuk elbukni az első helyet. A cél eléréséért sokat kell tenni mind edzésen mind a mérkőzésen!

 

 

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink