PILISRE LÁTOGATUNK A NYITÓFORDULÓBAN

A DABAS-GYÓN NÁLUNK JÁTSSZA HÁROM HAZAI NB 3-AS MÉRKŐZÉSÉT
undefinedA Magyar Kupa első fordulója után a megyei első osztály küzdelmei is elkezdődnek, ahol először idegenben lépünk pályára. Pilisre látogatunk, ahol a hazai vérmes szurkolók előtt mindig nehéz feladat a győzelem megszerzése. A jól sikerült felkészülés, illetve kuparajt mindenképpen özbizalom növelően hatott a tavaszi visszafogotabb szezon után, így egyértelműen a három pont megszerzésének reményében utazunk el riválisunkhoz. 

Ettől függetlenül a Kertész Károly Stadion sem marad mérkőzés nélkül, ugyanis az NB 3-ba idén feljutó és ott győzelemmel kezdő Dabas-Gyón első három hazai mérkőzését nálunk játsza le, miután pályájuk felújítás alatt áll.

Szerdán újabb kupa megmérettetés előtt áll együttesünk, akkor a Nagykőrös együttesét fogadjuk hazai pályán a 2. fordulóban.

Változás még, hogy a bajnokság 2. fordulójára kiírt Maglódi TC-Vecsés mérkőzés két nappal korábban PÉNTEKEN, 17:45-kor kerül megrendezésre!

2016.08.14., vasárnap 17:00,  Pest megyei I. osztály, 1. forduló:

PILISI LK-LEGENDA SPORT - MAGLÓDI TC

Pilis, jv: Pánti T. (Surin S., Sinkovicz D.)

 

További program:

2016.08.13., szombat 17:30, NB III. Közép csoport, 2. forduló:

DABAS-GYÓN FC - PÉNZÜGYŐR SE

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Éreth A. (Kis Z., Varga G.)

-----

2016.08.17., szerda 17:00, Magyar Kupa (PM ág), 2. forduló:

MAGLÓDI TC - NAGYKŐRÖSI KINIZSI

 

Maglód, Kertész Károly Stadion

Sajnos nem kedvezett nekünk a sorsolás, hiszen a 16 továbbjutóból nem abba a nyolcba kerültünk, amely erőnyerőként várhatja a harmadik fordulót, ráadásul újabb megyei első osztályú alakulatot kaptunk ellenfélül, igaz újra hazai pályán játszhatunk. A Nagykőrös az első játéknapon az Inárcs gárdáját búcsúztatta 8-1-el.

További párosítások:

Taksony-Biatorbágy

Táborfalva-Gyömrő

Nagykáta - Gödöllő

Erőnyerők:

Halásztelek, Pilis, Piliscsaba, Piliszentiván, Törökbálint, Tura, Üllő, Valkó

 

Az augusztus 17-ei második fordulóban tehát csak 8 gárda küzd majd a továbbjutásért, míg a 8 erőnyerő automatikusan továbblépett. A harmadik körben, augusztus 24-én mind a 12 versenyben lévő csapat játszani fog, akárcsak az utolsó játéknapon, augusztus 31-én, amikor is a fennmaradó 6 alakulatból már csak az a három marad talpon, amelyik folytathatja majd szereplését a főtáblán is.

 

felnottcs220914.jpg

Partnereink