MAGLÓDI TC-DABAS-GYÓN 1 - 2

BENTMARADTUNK...

Noha a bravúr elmaradt és kikaptunk a már bajnok Dabas-Gyóntól, de miután a Nagykáta csak egy pontot tudott szerezni Pilisen, így a biztos bentmaradást jelentő 12. helyen végeztünk.

A 34. percben egy kiugratást követően, Nagy Adrián góljának köszönhetően szerezte meg a vezetés a Dabas, majd a félidő vége előtt Albirt buktatását követően büntetőhöz jutottak a vendégek. Az ítéletvégrehajó kapufára rúgta a labdát, ami visszapattant a mezőnybe, ahol Pápai kezét érte, amiért újabb büntető következhetett. Az újabb próbálkozást ugyan Nagy Csaba hárította, de a kipattanóval szemben már ő is tehetetlen volt, így Nagy Adrián a gólkirályi címét bebiztosító gólt szerezve növelte a bajnok előnyét! A 79. percig kellett várni a szépítő gólunkig, amikor Pápai Dániel beadását Bartha Szilárd lőtte a kapuba, majd az ellenfélre nagy nyomást helyezve, már-már nyolc emberrel támadva igyekeztünk legalább egy pontot szerezni, ám végül nem sikerült mégegyszer bevenni Kovács Tamás kapuját és ismét kikaptunk. A sokkal eredményesebb őszi szezonunknak köszönhetően végül bentmaradtunk a Pest megyei I. osztályban.

 

Pest megyei I. osztály, 30. forduló:

MAGLÓDI TC - DABAS-GYÓN 1 - 2 (0 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző

jv: Kovács L. (Berki A., Kara P.)

gól: Bartha Sz. ill. Nagy A. 2

sárga lap: Albirt M., Molnár O., Budafai G., Boros D. ill. Horváth R.

Read More

Maglódi TC: Nagy Cs. - Németh Zs., Pápai D., Albirt M., Farkas K. - Molnár O., Budafai G. (Boros D. 62p) - Lami I. (Vincze L. 73p), Rajz M. (Schirilla Gy. 67p), Bartha Sz. - Lukács B. (Számpor E. 73p)  vezetőedző: Herédi Attila

Dabas-Gyón: Kovács T. - Vasas A., Lannert B., Ádám E. (Gáspár Z. 81p), Borsos Cs., Nagy A., Poncok Cs. (Molnár G. 81p), Szluka J., Erdélyi Zs. (Horváth R. 58p), Ulicska Zs., Mészáros R.  vezetőedző: Iszák Gábor

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): Ugyanazokkal a nehézségekkel kellett ma is szembenéznünk, mint amivel egész tavasszal. Tisztességgel lejátszottuk a mérkőzést és a minimális célkitűzést teljesítettük..

 

U17TTTT.jpg

Partnereink