U19: JÓL JÁTSZOTTUNK, DE ISMÉT EGY SÉRÜLÉS PECSÉTELTE MEG A SORSUNKAT

Ifjúsági együttesünk továbbra is hadilábon áll a szerencsével. Öt meghatározó játékosunk nem tudott a csapattal tartani, pedig velük szinte biztosan nyertük volna soros bajnokinkat. A Törtel elleni idegenbeli fellépésünk alkalmával így is 60 percig teljesen nyílt volt, döntetlenre állt a találkozó, de miután kapusunk, Morocz István megsérült, nem tudtuk azt játszani, ami a találkozó korábbi szakaszában működött. Kapusunkat a védő Papellás Péter váltotta, aki ugyan mindent megtett, de érthető módon nem tudott gyakorlott kapus szintjén teljesíteni, és a védelmünk is megbomlott hiányával. Két meccsünk maradt az újabb pontszerzésre.

Pest megyei bajnokság, Délkeleti csoport, 20. forduló:

TÖRTEL - MAGLÓDI TC 5 - 1 (0 - 0)

Törtel, jv: Kun A. (Józan Cs.)

gól: Szlota O. 2, Abonyi Zs., Danyi G., Rabi M. ill. Nagy L.

sárga lap: Danyi G.

Maglódi TC: Morocz I. (NAGY A.) - Juhász D., Kormány B., Varga D., Slezák G., Várkonyi M., Rissai G. (Kormány D.), NAGY L., TEINER G., Papellás P., Németh M.

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Megint egy olyan találkozót játszottunk, amit akár meg is nyerhettünk volna. Önmagunkhoz és a talajhoz képest is jól játszottunk, tartottuk magunkat, de megint szerencsétlenül alakult a forgatókönyv. Nem tudok senkit elmarasztalni, mindenki becsülettel tette a dolgát. Jó lenne, ha már egyszer nekünk is lenne szerencsénk!

U132014.jpg

Partnereink