U19: KÉSŐN ÉBREDTÜNK

Ifjúsági csapatunk az éllovas Gyömrő együttesét látta vendégül az elmúlt csütörtökön. A hétközi mérkőzés ellenére szinte teljes létszámban tudtunk kiállni. A sérült Morocz Istvánt a felnőtt csapat kapusa, Bene Máté pótolta, míg Skultéty Dávid eltiltás, Rissai Gábor sérülés, Hornyák Máté pedig munkahelyi elfoglatság miatt nem tudott pályára lépni.

A mérkőzés elején nem tudott felpörögni, kellően koncetrálni együttesünk, aminek köszönhetően a bajnokesélyeshez méltó játékkal előrukkoló Gyömrő húsz perc alatt háromgólos előnyre tett szert. Ezután Nagy Dominik révén szépíteni tudtunk, és innentől kezdve már méltóbb ellenfelei voltunk riválisunknak, de feljebb zárkózni nem tudtunk. A két gólos különbség a találkozó hajrájáig megmaradt, de a végjáték ismét a Gyömrőé volt, és megérdemelten nyerték meg az összecsapást.

Pest megyei bajnokság, Délkeleti csoport, 18. forduló:

MAGLÓDI TC - UFC GYÖMRŐ 1 - 5 (1 - 3)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Mércse L. (Kun A., Fodor C.)

gól: Nagy D. ill. Kirchhof G. 2, Szekszárdi B. 2, Kozma S.

sárga lap: Papellás P.

Maglódi TC: Bene M. - Slezák G. (Kormány D. 71p), Fekete K., Muhi V., Várkonyi M. (Juhász D. 52p), Mészáros T. (Varga D. 78p), Nagy L., Teiner G., Papellás P., Nagy D., Fekete D. (Kormány B. 62p)

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Csak a szokásos... Remélem azért összejön egy győzelem a tavasz folyamán!

U132014.jpg

Partnereink