U19: GYŐZELMET ENGEDTÜNK KI A KEZÜNKBŐL

Hosszú sikertelen időszak után végre pontot szerzett ifjúsági csapatunk. Más kérdés, hogy az eddig pont nélkül álló Ceglédbercel otthonában, kettős emberelőnyben nem tudtunk nyerni. A pontok elhullajtásához persze kellett az is, ritka szerencsétlenül alakuljon a találkozó hajrája. Hiába érkeztünk két kapussal, cerberus nélkül kellett befejeznünk a meccset. A 2-1-es vezetésünknél a kapus Morocz Istvánt váltó Zupkó László sajnos első megmozdulásakor sérülést szenvedett, és ezzel egyidőben gólt is kaptunk, amivel döntetlenre is módosult az eredmény.

Pest megyei bajnokság, Délkeleti csoport, 13. forduló:

CEGLÉDBERCEL - MAGLÓDI TC 2 - 2 (1 - 1)

Ceglédbercel, jv: Vitárius G. (Szabó Gy.)

gól: Trasser A., Vizi V. ill. Várkonyi M., Hornyák M.

sárga lap: Schmidt L., Bozsó D., Töröcsik O. ill. Várkonyi M., Fekete K., Hornyák M., Papellás P.

kiállítva: Pusztai M., Pintér N.

Maglódi TC: Morocz I. (Zupkó L. 76p) - Várkonyi M., FEKETE K., Németh M. (Juhász D. 56p), Hornyák M., Fekete D. (Kormány D. 76p), Mészáros T., NAGY L. (Rissai G. 60p), TEINER G., Papellás P., NAGY D.

Lévai Csaba (edző, Maglódi TC, Rakita Gábor távollétében): Nehéz mit mondani erről a mérkőzésről. A csapatok inkább csak ívelgettek, nem alakult kifolyamatos játék, amit talán a rossz talajnak is be lehet tudni. Sok egyéni hiba és öncélú játék jellemezte a csapatokat, és ami nagyon elkeserítő, hogy kettős emberelőnyben sem tudtunk nyerni. A gárda nagyrészét ismerem, hiszen korábban játékosaim voltak. Tudom, hogy a képességek meglennének a jobb eredmények eléréséhez, de amíg fejben nem változnak, és nem alázattal viseltetnek a játék iránt, nem tisztelik egymást, az ellenfelet és a játékvezetőket, előrelépés sajnos nem várható.

 

U7.jpg

Partnereink