U19: 0-6-RÓL IKSZELTÜNK TÁPIÓSZELÉN

Nem mindennapi tettet hajtott végre ifjúsági csapatunk szerdán Tápiószelén. Rendkívül gyatra kezdés után a 42. percben már 6-0-ra vezetett ellenfelünk. A félidő vége előtt a felnőttből visszajátszó Kolozsvári László szépített, hogy aztán a második játékrészben beinduljon a henger. A másik "lejátszó" Mácsik Dominik (képünkön) mesterhármassal indított, majd Fábián Dániel és ismét Kolozsvári következett. 6-6! A pofonból felocsúdva újra előnyhöz jutott a Tápiószele. Két egész percig örülhettek is, de a lefújás előtt újra érkezett Kolozsvári László és 7-7-re állította be a végeredményt. Szép volt Srácok!!!

Sajnos a második félidei lendület a hétvégén már nem tartott ki és a szükség játékvezetővel levezényelt, Törtel elleni találkozón ismét mi maradtunk alul.

Pest megyei bajnokság, Délkeleti csoport, 8. forduló:

TÁPIÓSZELE - MAGLÓDI TC 7 - 7 (6 - 1)

Tápiószele jv: Tóth P. (Tóth I. K.)

gól: Bódi Zs. 2, Seres E. 2, Laczkó L., Petrovics D., Taligás S. ill. Kolozsvári L. 3, Mácsik D. 3, Fábián D.

sárga lap: Laczkó L., Bódi Zs. ill. Németh M., Kolozsvári L.

Maglódi TC: Kormány B. - Mácsik D., Muhi V., Németh M., Nagy D. (Fekete D. 18 p), Kolozsvári L., Fábián D., Skultéty D., Teiner G., Papellás P., Juhász D. 

Borsos Gábor (edző, Maglódi TC, Rakita Gábor távollétében): Az első félidőben nem tudtuk felvenni a játék ritmusát, mintha nem lett volna kedvünk játszani. A szünet után viszont kétszáz százalékot javult mindenki. Küzdöttek, hajtottak a srácok, aminek meg is lett az eredménye. Az is sokatmondó, hogy 6-7 után az utolsó percben újra egyenlíteni tudtunk. A második félidei játékukra büszkék lehetnek a fiúk!

-----

Pest megyei bajnokság, Délkeleti csoport, 9. forduló:

MAGLÓDI TC - TÖRTELI KSK 2 - 6 (1 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion jv: szükség játékvezető

gól: Mácsik D., Fekete D. ill. Rabi M. 3, Utasi B., Fazekas Z., Szlota O.

Maglódi TC: Kormány B. - Mácsik D., Fekete D., Muhi V., Németh M. (Slezák G. 33p), Fábián D., Skultéty D. (Varga D. 65p), Teiner G., Papellás P. (Greskó L. 36p), Nagy D., Juhász D.

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): A szerdai feltámadásból nem tudtunk előnyt kovácsolni és újra egy nyerhető meccset buktunk el könnyedén.

 

U7_2022.jpg

Partnereink