U19: MAJDNEM ELSZÓRAKOZTUK A GYŐZELMET

Ifjúsági csapatunk újabb idegenbeli fellépésén, újra három pontot szerzett. A találkozón most is hamar vezetést szereztünk, majd jól játszva a szünetig háromgólosra nőtt az előnyünk. Sajnos a fordulás után fegyelmezetlenebbé vált a csapatjátékunk, így egy gólra fel tudott zárkózni a Zsámbok. Szerencsére a felnőtt csapatból visszajátszó, a találkozón három gólt szerző Hausner Emil gondoskodott arról, hogy ha sovány előnnyel is, de végül megnyerjük a találkozót.

Megyei bajnokság, 3. forduló:

ZSÁMBOK - MAGLÓDI TC 4 - 5 (1 - 4)

Zsámbok jv: Molnár M. (Kéri II. Z.)

gól: Pósa M. 4 ill. Hausner E. 3, Slezák G., Sengel T.

Maglódi TC: MOROCZ I. - Gyöngyösi B., Muhi V., Kanalas K., SLEZÁK G., Skultéty D. (Teiner G. 57p), Fazekas A., PAPELLÁS P., Sengel T., HAUSNER E., Fekete K.

Rakita Gábor edző, Maglódi TC (Fischer Zsigmond távollétében): Úgy érzem jó hétvégét zártunk, hiszen mind a három utánpótlás csapatunk győzni tudott bajnoki mérkőzésén. Sima mérkőzést tettünk nehézzé, amit csak magunknak köszönhetünk. Amíg a taktikát betartottuk esélyt sem adtunk ellenfelünknek. Miután viszont elkezdtünk egyénieskedni, rögtön felhoztuk a Zsámbokot és szorossá tettük a találkzót. A lényeg persze a győzelem, gratulálok a csapatnak, de ahogy az edzőjük Fischer Zsigmond is nyilatkozta: edzés nélkül ezt a játékot nem lehet csinálni!

 

felnottcs220914.jpg

Partnereink