U19: MEGVAN AZ IDEI ELSŐ GYŐZELEM

Tavaszi hatodik meccsén végre megszerezte első győzelmét ifjúsági csapatunk. Az aranyéremre hajtó Dunakeszi vendégeként sikerült diadalmaskodnunk, úgy hogy az egész csapat kiemelkedő teljesítményt nyújtott. A 18. percben Kanalas Krisztofer hatalmas gólt ragasztott a hazaiak hálójába, amit Csendes Bálint a 35. minutumban még ki tudott egyenlíteni, ám a 38. percben szerzett Sengel Tibor találatra már nem volt válaszuk, pedig a félidő végén büntetőt is rúghattak. Szerencsére a tizenegyes kimaradt és miután a második félidőben már nem esett gól, csapatunk értékes három pontot szerzett.

U19 Megyei I. osztály, 13. fordulóból halasztott mérkőzésen:

DUNAKESZI VASUTAS - MAGLÓDI TC 1 - 2 (1 - 2)

Dunakeszi, jv: Oláh F. (Zuigéber A.)

gól: Csendes B. ill. Kanalas K., Sengel T.

sárga lap: Gyuga O., Bíró T.

Maglódi TC: Hamza K. - Fazekas A. (Tóth D. 63p), Szász B., Berta B., Gyuga O., Kanalas K. (Teiner G. 77p), Skultéty D., Fábián D., Bíró T., Sengel T., Papellás P.

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Gratulálok a csapatnak a mérkőzés mutatott teljesítményéhez! Nem játszottunk semmivel sem jobban, vagy rosszabbul, mint eddig, viszont most igazi csapatként funkciónáltunk, ami rögtön győzelmet eredményezett. Külön nem emelnék ki senkit, mert csapatként voltunk jók. Örömteli az is, hogy régi-új játékosaink tökéletesen illeszkedtek be együttesünkbe.

felnottcs220914.jpg

Partnereink