U19: AZ UTOLSÓ PERCBEN ÚSZOTT EL A GYŐZELEM

Ifjúsági együttesünk vasárnap a Vác-Deákvárt csapatát fogadta, akik ellen joggal reménykedhettünk a három pont megszerzésében. Ennek ellenére döcögősen indult a mérkőzés, hiszen hiába alakítottunk ki sok helyzetet, gólt szerezni nem tudtunk, míg ellenfelünk a 33. percben megszerezte a vezetést. A 70. percben aztán megtört a jég. Előbb Fischer Péter, majd tíz percre rá Gyöngyösi Bence is eredményes tudott lenni, így megfordítottuk a találkozót. A végén mégsem örülhettünk, miután a 90. percben, az akkorra már Vincze Bence kiállítása miatt emberhátrányban játszó Vác-Deákvár egyenlíteni tudott, így elúszott két pontunk. Csütörtökön játsza utolsó találkozóját U19-es együttesünk, amikor is a Csömör csapatát fogadja Maglódon 14 órától.

U19 Megyei I. osztály, 11. forduló:

U19 MAGLÓDI TC - VÁC-DEÁKVÁR 2 - 2 (0 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Lamos B.

gól: Fischer P., Gyöngyösi B. ill. Kalácska B. 2

sárga lap: Számpor E. ill. Horváth B., Burcsányi Á., Duduli M.

kiállítva: Vincze B. a 87. percben

Maglódi TC: Blahó B. (Morocz I. 7p) - Gulás M., GYÖNGYÖSI B., Fábián D. (Szász R. 65p), Fischer P., Kanalas K., SZÁMPOR E., Papellás P., Sengel T., FILÁCZ K., GYUGA O.

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Értékes két pontot veszítettünk saját figyelmetlenségünk és fegyelmezettlenségünk miatt. Helyzetkihasználásunk továbbra is katasztrófális. Hiába van nyolcvan százalékban nálunk a labda, ha fölényünket nem tudjuk gólra váltani.

felnottcs220914.jpg

Partnereink