U19: BOTRÁNYOS MÉRKŐZÉSEN 2-2

A felnőtthöz hasonlóan U19-es együttesünk is rangadóra készülhetett hétvégén. A hozzánk hasonlóan veretlen Pomáz elleni találkozó nagy csatát, és döntetlen eredményt hozott, ám az összecsapás nem a gólok miatt marad emlékezetes. Sajnos a játékot három kiállítás és Sengel Tibor súlyos sérülése árnyékolja be. Részünkről a találkozón remekül játszó Papellás Péter (képünkön) kapott piros lapot, azért mert megütötte a játékvezetőt. A bökkenő csak az, hogy az esetet senki sem látta, sőt a közelében sem volt a játékvezetőnek. Azt nem vitatják a csapatvezetők és a játékosok, hogy messziről esetleg odaszólt játékosunk bírónak, viszont az ütés kizárt. Papellás Péterről tudni kell, hogy rendkívüli alázattal viseltetik a labdarúgás iránt és az erőszak minden formája távol áll tőle. Hat éve játékosunk és eddig a szezonig nem kapott piros lapot. Ebben a bajnokságban már igen, egyszer második sárga lap után kellett idő előtt elhagynia a pályát, de azokat sem durvaság miatt kapta. A Pomáz edzője és több néző is jelezte Filácz Imrének, hogy szükség esetén a szövetségben is hajlandóak tanúskodni az ügyben. Egyesületünk várja a fegyelmi bizottság döntését.

Megyei I. osztály, 5. forduló:

U19 MAGLÓDI TC - POMÁZ-ICO SE 2 - 2 (1 - 2)  

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Zsélyi Cs. (Lamos B.)

gól: Sengel T., Skultéty D. ill. Nagy G., Báthory P.

sárga lap: Gyöngyösi B. ill. Kiss L., Nagy G., Gillinger M.

kiállítva: Papellás P. a 85. percben ill. Koczian G. az 57. percben, Rezsnák A. a 82. percben

Maglódi TC: Blahó B. - GYÖRGYLŐRINCZ ZS., Óvári K. (Szász R. 70p), Szász B., PAPELLÁS P., GYÖNGYÖSI B., Számpor E., Sengel T. (Skultéty D. 24p), Fábián D., Kanalas K. (Gulás M. 54p), Hornyák M. (Filácz K. 46p)

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Remek mérkőzést játszottunk volna egy kulturált, jó csapat ellen, ha nem történik egy csomó felesleges dolog a játékvezető részéről. Köszönöm a srácok hozzáállását és köszönöm, hogy történtek ellenére fejben is együtt tudtunk maradni.

U132014.jpg

Partnereink