U19: TÉT NÉLKÜLI DÖNTETLEN

Ifjúsági csapatunk azt a Dunaharasztit fogadta, amely verseny kívül szerepel a megyei első osztályú pontvadászatban. A bajnokság hajrájáig ugyan beszámításra kerülnek a pontjaik, ám az utolsó fordulók előtt törölni fogják eredményeiket, így gyakorlatilag tét nélküli találkozót vívtak egymással a felek. Csapatunk nehezen pörgött fel a mérkőzésre, így a játék is akadozott. Sajnos az összecsapást egy páros kiállítás és gólfelelősünk, Fischer Péter súlyos sérülése is beárnyékolta. A csapat egyik legjobb játékosa Gyöngyösi Bence (képünkön) volt.

Megyei I. osztály, 4. forduló:

U19 MAGLÓDI TC - DUNAHARASZTI II. 2 - 2 (0 - 0)  

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Kun A. (Szeleczky G.)

gól: Fischer P., Györgylőrincz Zs. ill. Frankovics A., Milcsevics M.

sárga lap: Gyöngyösi B., Fischer P., Fábián D. ill. Firnigel P., Pataki L.

kiállítva: Gyuga O. a 62. percben (meglökte ellenfelét) ill. Kiszi K. a 62. percben (megrúgta ellenfelét)

Maglódi TC: BLAHÓ B. (Morocz I. 85p) - GYÖRGYLŐRINCZ ZS., Gyuga O., Kecskeméti Á., Papellás P. (Gulás M. 68p), Skultéty D. (Hornyák M. 46p), GYÖNGYÖSI B., FÁBIÁN D., Fischer P., Kanalas K. (Filácz K. 68p), Szász R. (Óvári K. 46p)

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Nagyon nehéz olyan meccsen jól játszani, aminek nincs tétje. Ennek megfelelően is kezdtük a mérkőzést. A második félidőre ugyan felpörögtünk, kétszer a vezetést is megszereztük, de ellenfelünk mind a kétszer ki is egyenlített, másodjára ráadásul az utolsó percben. Sajnálom, hogy egy ilyen mérkőzésen egy felesleges piros lapot és egy súlyos sérülést is begyűjtöttünk.

 

U15maglod.jpg

Partnereink