U19: IDEGENBEN VERTÜK AZ ÉLLOVAST

Szomorú esemény árnyékolta be Felsőpakony elleni találkozónkat, hiszen vasárnap hajnalban elhunyt az U19 vezetőedzőjének, Filácz Imrének az édesanyja. A srácok mindent megtettek, hogy enyhítsék trénerük fájdalmát és végül nem kis bravúrt bemutatva legyőzték listavezető ellenfelüket. A tizedik percben Vizi Richárd góljával megszereztük a vezetést, majd a hazaiak hat perc múltán egy rosszul hazapasszolt labdánkat elcsípve egalizálni tudtak. Onnantól kezdve viszont igazán nagy lehetőségük nem akadt, amit mi a 62. percben a szenzációsan játszó Vizi révén góllal büntettünk. Győzelmünk még értékesebb úgy, hogy Óvári Kristóf kiállítása miatt több, mint egy félidőt emberhátrányban játszottunk. Az aranyra hajtó Felsőpakony viszont igen nehezen viselte a kudarcot. Minősíthetetlen viselkedéssel és igen durva játékkal próbálta kiegyensúlyozni a mieink fölényét, ami szerencsére nem vezetett eredményre. Az utolsó fordulóban, ha csapatunk újabb bravúrra lenne képes és legyőzné a jelenlegi első Pilis csapatát, valamint a Tápiószecső pontokat veszítene, még a bronzérem is meglehetne.

Megyei I. osztály, Kelet, 26. forduló:

U19 FELSŐPAKONY KSE - MAGLÓDI TC 1 - 2 (1 - 1)

Felsőpakony, jv: Eisenbacher M. (Balogh T.)

gól: Barta F. ill. Vizi R. 2

sárga lap: Barta Z., Csipak B., Nagy Sz., Megyeri S. ill. Sengel T., Berta B., Vizi R.

kiállítva: Óvári K. a 45. percben (második sárga lap után)

Maglódi TC: Nagy Cs. - Szász B., Óvári K., Gruber B. (Szegedi M. 53p), Merczel Z. (Kecskeméti Á. 46p), Berta B., Sengel T., Gyuga O., Vizi R., Györgylőrinz Zs., Gyöngyösi B. (Fábián D. 82p)

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Köszönöm a csapatnak a példamutató hozzáállását! Nagyon örülök a győzelemnek, de leginkább annak, hogy újra visszaadták a hitemet a Maglódi utánpótlás labdarúgásban. Bebizonyítottuk, hogy csapatként működve bármire képesek lehetünk és bármilyen célt elérhetünk. Jó lenne, ha néhány játékos az első csapatban is több lehetőséget kapna, hiszen ma is bizonyították, hogy képesek a kiemelkedő játékra és hosszú távon is lehet velük számolni. Külön nem emelnék ki senki, az egész csapat dicséretet érdemel!

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink