U19: NEM VOLT ELLENSZERÜNK A SÜLYSÁPI MÁNYI TESTVÉREKRE

A vasárnapi esős időjárás miatt ifjúsági csapatunk keddre halasztotta a Sülysáp elleni mérkőzését. Bizakodva vártuk a találkozót, hiszen ebben bajnokságban már kétszer is legyőztük ellenfelünket. Nem indult jól az összecsapás, ugyanis már a 9. percben hátrányba kerültünk, de tíz perc sem kellett és Vizi Ricsi góljának köszönhetően máris 1-1 volt az eredmény, sőt a második játékrész elején a fiatal csatár második gólja már a vezetésünket jelentette. Sajnos az előnyünket nem tudtuk megtartani, ugyanis a Mányi-testvérek, Domonkos és Zsombor a találkozó hajrájában összesen négy gólt termelve simává tették a Sülysáp győzelmét. Reméljük szombatig sikerül túllendülni a vereségen, hiszen szombaton az ugyancsak bronzéremre hajtó Tápiószecső csapatával találkozunk!


Megyei I. osztály, Kelet, 24. forduló:

U19 SÜLYSÁP KSK - MAGLÓDI TC 5 - 2 (1 - 1)

Sülysáp, jv: Ferenczi D. (Mércse II. L.)

gól: Mányi D. 4, Mányi Zs. il.. Vizi R. 2

sárga lap: Tóth T., Mányi Zs. ill. Szegedi M., Gyuga O.

Maglódi TC: Nagy Cs. - Szász B., Óvári K., Gruber B., MERCZEL Z., VIZI R., Sengel T., GYUGA O., Fábián D. (Kecskeméti Á. 62p), Györgylőrincz Zs. (Bíró T. 46p), Szegedi M. (Szász R. 70p)

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Gratulálok Fedeles József barátomnak a Sülysáp győzelméhez! Saját magunkat vertük meg, hiszen temérdek helyzetünkből mindössze kettőt sikerült értékesítenünk, míg a hazaiak harmadannyiból ötöt. Nagyon sajnáljuk a pontvesztést, de nem adjuk fel! A cél továbbra is a dobogó!  

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink