U19: PÉCELI POFON

NAGYON ÉRTÉKES PONTOKAT VESZÍTETTÜNK

Nyolc perc alatt két gólos hátrányba kerülő ifjúsági csapatunk, sajnos nem tudott visszajönni a mérkőzésbe, így az aranyéremért zajló csatában fontos pontokat hullajtott el. Vasárnap a jelenlegi listavezető Felsőpakony elleni találkozónak nagy tétje van...

Megyei I. osztály, Kelet, 17. forduló:

U19 PÉCEL SSE - MAGLÓDI TC 6 - 2 (3 - 1)

Pécel, jv: Weil L. (Puskely G.)

gól: Pallus Á., Kristóf K., Imre B., István B., Kratzer B., Szabó Cs. ill. Pilny M., Bíró T.

sárga lap: Bíró T.

 

Maglódi TC: Szépvölgyi N. - Kovács B. (Bíró T. 46p), GYUGA O., Óvári K., Kecskeméti Á. (Fábián D. 60p), BERTA B., Merczel Z., GYÖNGYÖSI B. (Hornyák M. 70p), Gruber B., Pilny M., Szegedi M. (Szász R. 71p)

 

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Megfogta a csapatot az első percben bekapott gól, amely az egész találkozóra rányomta a bélyegét. Csakis saját hibáinknak és borzasztó helyzetkihasználásunknak köszönhetjük a vereségünket. Hetek óta szajkózom, hogy nagyobb arányban kell értékesíteni a helyzeteinket, de képtelenek vagyunk javulni. Ezen most már sürgősen változtatnunk kell! Nem tetszett az sem, hogy a csapat 4-1-nél teljesen összeesett, pedig még akkor is valós esélyünk volt a pontszerzésre. A hátralévő fordulókban sokkal többet kell mutatnunk és sokkal egységesebbeknek kell lennünk!

U7_2022.jpg

Partnereink