U19: VÁRAT MAGÁRA AZ ELSŐ GYŐZELEM

ŐSZI ELSŐ IFJÚSÁGI CSAPATUNK RENGETEG HELYZETET PUSKÁZOTT EL NAGYKÁTÁN

A hétközi, Pilis ellen elbukott rangadót követően a javítás reményében utaztak el fiataljaink Nagykátára. Erősen tartalákos csapatunk hiába került egy kiállítás miatt igen hamar emberelőnybe, a vezetést mégis riválisunk szerezte meg. Sok lehetőségünk akadt, akár fordíthattunk is volna, de a helyzetkihasználásunk katasztrófális volt. Ha a győzelem nem is, az egyenlítés végül a 88. percben összejött, de addigra Nagy Csaba kiállítása miatt mi is megfogyatkoztunk.

Megyei I. osztály, Kelet, 15. forduló:

U19 NAGYKÁTA SE - MAGLÓDI TC 1 - 1 (1 - 0)

Nagykáta, jv: Kéri Z. (Tóth Sz.)

gól: Vadkerti V. (11-esből) ill. Szegedi M..

sárga lap: Gruber B.

kiállítva: Nyámádi B. (11. percben) ill. Nagy Cs. (a 88. percben)

Maglódi TC: Nagy Cs. - Györgylőrincz Zs., Óvári K., Gyuga O., Szász B., GRUBER B., GYÖNGYÖSI B., MERCZEL Z., Szegedi M., Kecskeméti Á., Hornyák M. (Szász R. 69p)

Kemecsi László (edző, Nagykáta SE): A találkozó legnagyobb részén emberhátrányba játszva, négy meghatározó játékosunk hiánya ellenére egyenlő ellenfele voltunk a bajnokesélyesnek. Mindkét gárda megszerezhette volna a győzelmet, de talán mi többet tettük érte, ami sajnos pár játékosunk akarathiánya miatt ma nem jött össze. Bízom benne, hogy a jövőben mindenki próbál a maximumra törekedni. (a nyilatkozat forrása: www.nagykatase.hu )

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Megint elhullajtottunk két pontot, úgy hogy ellenfelünknek nagyobb helyzete szinte nem is akadt. A srácok hozzáállásával elégedett vagyok, de ahhoz, hogy céljainkat elérjük a ziccereket be kell rúgnunk, nem úgy, mint most a második félidőben, amikor könnyedén eldönthettünk volna a találkozót.

U17TTTT.jpg

Partnereink