BERAGADT A RAJTNÁL AZ U19

ŐSZI ELSŐ IFJÚSÁGI CSAPATUNK NÉGYGÓLOS VERESÉGET SZENVEDETT A MÁSODIK HELYEZETT ELLEN

U19-es csapatunk már is egy rangadóval kezdte a tavaszi szezont, ahol hétközi mérkőzésen a második helyezett Pilis csapatát fogadtuk.

Már a találkozó elején lehetett látni, hogy sok idő telt el az őszi idényzáró óta, hiszen mind a két csapat rengeteg hibával játszott. A mezőnyben kiegyenlített játékot hozó első félidőben három védelmi megingásunkat is kihasználta ellenfelünk, amivel gyakorlatilag eldöntötte a három pont sorsát. Voltak ugyan lehetőségeink, de nem tudtunk élni velük. Több játékosunk is betegség után lépett pályára, ami természetesen kihatással volt a teljesítményükre és ezáltal a csapat játékára is. Fordulás után három perccel jött a negyedik pilisi gól is, ami után már csak az volt a cél, hogy becsülettel végig küzdjük a találkozót. A csereként beállt Vizi Richárd révén változott is a játékunk. Több volt a lendület, ami ígéretes helyzeteket is hozott, de két kapufán kívül csak az utolsó percben, büntetőből szerzett szépítő gólra futotta az erőnkből, immár 0-5 után. Nincs kétség afelől, hogy ifjúsági csapatunk sokkal-sokkal jobb annál, mint, amit ma mutatott. Már csak abban kell bíznunk, hogy mihamarabb megtalálja őszi önmagát...

 

 

Megyei I. osztály, Kelet, 14. forduló:

U19 MAGLÓDI TC - PILISI LK 1 - 5 (0 - 3)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Laczkó Z. (Feigl G.)

gól: Pilny M. (11-esből) ill. Lasán B. 2, Gelbmann B. 2, Kotyinszki G. (11-esből)

sárga lap: Gyuga O., Györgylőrincz Zs. ill. Deák S., Kőhidi K., Kotyinszki G., Gelbmann B., Dávid B.

Maglódi TC: NAGY CS. - Gyuga O., Szász B. (Kecskeméti Á. 56p), Györgylőrincz Zs. (Bíró T. 66p), Óvári K., GYÖNGYÖSI B., Szegedi M. (VIZI R. 46p), Gruber B., MERCZEL Z., Berta B., PILNY M.

 

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Először is gratulálnék az ellenfelünknek, akik okosabban játszottak ma, mint mi. Adódtak ugyan lehetőségeink, de csak kapufákig jutottunk, így vereséget szenvedtünk, igaz különbséget mindenképpen túlzottnak tartom. Egy biztos, butaságaink miatt a vereségünket csakis magunkat köszönhetjük.

U14masodik.jpg

Partnereink