U17

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Két, rúgott gól nélküli vereséget könyvelhettünk el az elmúlt hétvégét. Mindkét találkozóra érvényes volt a tét nélküli jelző, hiszen mind az U17, mind az U13 korábban bebetonozta magát csoportja második, illetve harmadik helyére. Míg az U13 esetében ezzel a találkozóval zárult szezon, addig az U17-nek még három mérkőzést kell még megvívnia, hiszen a másik első osztályú csoport győztesével, a Vác-Deákvárral találkoznak a rájátszásban, majd a helyosztón a másik elődöntő győztesével, vagy vesztesével játszanak az első, vagy a harmadik helyért. Igazából már mindenki a nyári szünetet várja, de reméljük még sikerrel veszik az utolsó akadályokat! Mint írtuk, az U13 már pihenhet. Kopunovic edző tanítványai az utolsó meccsen ugyan nagyarányú vereséget szenvedtek, de a fizikálisan erősebb, az aranyérmet éppen ellenünk kivívó aszódi csapat ellen, nem volt szégyen kikapni. Az egész sorozatot tekintve kimagasló teljesítményt nyújtottak, sokszor tetszetős játékkal párosítva, így megrdemelt számukra a dobogós helyezés. Nem mellékesen pedig Gyurina Márton és Gyüre Márk 9-9 góllal másodikok lettek a tavaszi góllövőlistán. Márk ősszel is 25 gólt termelt, akkor első helyen végzett Vágó Zsombor és Varga Mátyás előtt. U17-ben most tavasszal is mi adtuk a csoport gólkirályát Kovács Bálint személyében, aki 12 gólig meg sem állt. Mind az U13, mind az U17 esetében méltán lehetünk büszkék!

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Az U14 lezárta bajnoki évadát, míg az U17 után az U13 is bebiztosította dobogós pozícióját az elmúlt hétvégén. Külön öröm, hogy ezúttal az U19 is pályára lépett, és ha már játszhatott meg sem álltak hat gólig a Tápiógyörgye otthonában. Sokáig 2-0-ra vezettünk, majd a 81. és a 87. percben négy gólt szerezve alakult ki a végeredmény. Sajnos az U14 számára a tavaszi szezon vége nem sikerült olyan fényesre, mint az első szakasza, de a kitűzött célt, vagyis az őszi pontok duplázását elérték. A harmadik hely megszerzése érdekében Gödöllőn kellet nyernie U13-as csapatunknak, amely igen könnyedén sikerült, hiszen négy gólt rámoltak be a hazaiak kapujába. Első osztályban szereplő U17-es korosztályunk a Páty ellen hozta a kötelezőnek mondható három pontot és továbbra is van esélye az első helyre, igaz már csak matematikai.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Miután kialakultak az erőviszonyok célegyenesbe fordultak a korosztályos bajnokságok. A kvalifikációs Pest vármegyei bajnokságban vitézkedő együtteseink közül mindegyik éremért harcol, míg a BLSZ szereplő U14 sajnálhatja, hogy nem tavasszal kezdődött a bajnokság, hiszen idén sokkal jobb mutatókkal rendelkeznek, mint ősszel. Mondhatjuk még akkor is, ha utóbbi korosztályunk elmúlt két mérkőzésén sajnos vereséget szenvedett. Igaz szerdán és vasárnap is két, az aranyéremért (a CSHC-val együtt) ádáz csatát vívó, csapattal találkozott. Az Ikarus csak nagy nehézségek árán tudott felülkerekedni rajtunk, míg a Hidegkút a második félidőben bizonyult egyértelműen jobbnak. Több hét pihenő után nagyon játszana már az U19, de nem tud. Vagy mi halasztottunk, vagy ellenfeleink akartak halasztani, míg most, a mérkőzés előtti estén a szomszédos Gyömrő együttese mondta le a találkozót. Félő, hogy Balogh Sándor csapata nagyon kiesik a ritmusból. Szoros meccsen idegenben, Kőbányán nyert az U17. A fordulatos, hét gólt hozó találkozót a góllövőlistát vezető Kovács Bálint góljaival az utolsó percekben sikerült eldöntenünk. Ismét nagyarányú győzelmet aratott az U13, amely most a Dány ellen nyert 9-0-ra. A két hátralévő mérkőzésük tétje a dobogó.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Elveszített rangadót, bravúros győzelmet és felbeszakadt mérkőzést hozott április utolsó hétvégéje utánpótlás korsztályaink számára. A forduló előtt élen álló U17-es csapatunk a második helyezett Vecsés együtteséhez látogatott és bár a találkozó nagy részében domináltunk, ellenfelünk kevesebb lehetőségével jobban tudott sáfárkodni, így ők jutottak a három ponthoz és ezzel együtt a vezető pozícióhoz a tabellán. U14-es korosztályunk viszont igen nagy "skalpot" gyűjthetett be, hiszen a a dobogóért küzdő, az ősszel még tíz góllal jobbnak bizonyuló Angyalföldi Sportiskola gárdáját fektette két vállra. Ellenfelünk játékosai igen nehezen viselték együttesünk szemmel is látható fejlődését, melynek következménye egy - U14-es korosztályban nem jellemező - kiállítás is lett. U13-as csapatunk a létszámhiányosan érkező Kartal együttesét fogadta és bár Kopunovics edző is csökkentette pályára lépő játékosaink számát a kiegyenlítettebb mérkőzés érdekében, a találkozó így sem ment végig, mert sérülések miatt, 11-1-es állásnál az 55. percben félbeszakadt az összecsapás.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Szép győzelmek és fájó vereségek jutottak a számunkra az elmúlt héten. U13-as együttesünk két mérkőzésen is pályáralépett. A Kartal elleni találkozót magabiztosan abszolválta az együttes, míg az Isaszeg ellen, rendkívül szerencsétlen vereséget szenvedtünk. Csapatunk végig támadta a mérkőzést, de a helyzetek nagy részét kihagyta. Kétszer ugyan betaláltunk (egyszer így is segítséggel), de arra háromszor válaszolt az Isaszeg, amiből mindhárom nagyobb összpontosítással könnyen elkerülhető lett volna. Szomorúak voltak a gyerekek, hiszen ők is érezték több volt ebben a találkozóban, de csüggedésre nincs ok, ugyanis még mindig versenyben vagyunk a dobogóért. Az elmúlt hetek sikerei után sajnos nagyarányú vereséget szenvedett U14-es együttesünk, igaz a bajnoki címért versengő Halászi Focisuli ellen nem sok csapatnak termett babér ebben a bajnokságban. Továbbra is jó szériában van U17-es együttesünk, amely most a Tápiószecső ellen nyert kiütéssel. A most hétvégi, Vecsés elleni bajnoki lehet a legfontosabb mérkőzésük. Egy esetleges győzelem nagy reményt adhat Baranyai Pál tanítványainak a bajnoki címre.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

4358705
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
3210648
0
3210648
1148057
3210648
0
4358705
Your IP: 44.192.79.149
2023-05-31 20:38:21
U15maglod.jpg