24. forduló

NB II. Közép-Kelet 24. forduló:

U15 MAGLÓDI TC - KISE 0 - 6 (0 - 4)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Görbe P. (Márton L., Hajzlinszki Zs.)

gól: Edvi Cs. 2, Csősz Á. 2, Csikes Á., Maurovics M.

sárga lap: Nagy L., Kanalas K., Bajor T.

Maglódi TC: Morocz I. - NAGY L., Papellás P., Gulás M., Skultéty D. (Kovács G. 58p), MUHI V. (Kormány B. 65p), SLEZÁK G. (Greskó L. 58p), Véglás R., Fodor E. (Teiner G. 76p), UNGER K. (Bajor T. 65p), Kanalas K. (Szabó S. 76p)

Bíró Roland (edző): Nagyon nehéz a sorsolásunk, hiszen hétről-hétre erős csapatokkal játszunk, míg a közvetlen előttünk és mögöttünk állókkal csak az utolsó négy fordulóban találkozunk. Amíg nem hiszünk magunkban, nem fogunk jobb eredményeket elérni. Amikor már eldőlt a találkozó, akkor kezdtünk játszani, akkor csináltuk meg azokat a dolgokat, amiket egy ilyen korosztályú csapattól már rég elvárható lenne. Az utolsó félórában rá sem ismertem a csapatomra. Szépen, ötletesen játszottunk, helyzeteket dolgoztunk ki, szögleteket, kapufát rúgtunk, de előtte ötven percig semmi, csak hat bekapott gól. A hátralévő fordulókban nem adhatunk ekkora előnyt a riválisainknak.

-----

NB II. Közép-Kelet 24. forduló:

U14 TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC - KISE 3 - 0 (1 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Hajzlinszki Zs. (Márton L., Görbe P.)

gól: Balogh L., Marosi N., Tóth B.

Testvériség SE-Maglódi TC: Nagyistván B. - Csordás D., Dózsa R., Lénárt S., Ács B., Lados-Tóth M. (Marosi N. 41p), Fehértói G., Kovács G., Balogh L. (Ambrózi Á. 67p), Pusztai D. (Komlódi M. 67p), Deme G. (Tóth B. 41p)

Katona Tamás (edző): A csapat már az első félidőben jó játékot produkált. Kombínatív, ötletes támadásainkból rengeteg gólhelyzetet kialakítottunk, de elég sok idő telt el addig, amire a vezetést megszereztük. A szünet után is jó teljesítményt nyújtottunk és bebiztosítottuk a győzelmünket. További sok sikert kívánok a KISE csapatának! Hajrá Tesi, hajrá Maglód!

U15maglod.jpg

Partnereink