UTÁNPÓTLÁS - igazolások

A szokásosnál jóval nagyobb volt a játékosmozgás utánpótlás csapatainknál.

 

Mondhatjuk, hogy az U21, köszönhetően a felnőtt csapatba igazolt fiataloknak is, jelentősen megerősödött. Az U21 és a felnőtt többször játszik külön napon, így ők mindenhol bevethetőek.

 

Érkezők: Erdősi Róbert (Grund FC), Marczis Richárd (RKSK), a többi igazolást ITT találja

Távozók: Szabó Máté (Úri KSK), Demeter Kristóf (Úri KSK)

 

Az U17 kerete szintén jelentősen bővült, ráadásul minőségi játékosokkal. Talán nem túl elbizakodott várakozás mindkét korosztálynál az élmezőnybe való tagság. Az U21 és az U17 egyébként, a Grund FC kérésére elhalasztotta a első fordulót, amit majd augusztus 28-án, szerdán pótolnak majd.

 

Érkezők: Hamza Krisztofer (FC Budapest), Wéber Krisztián (RKSK), Szász Bence (RKSK), Filácz Krisztián (Monor SE-Felcsút), Szépvölgyi Norbert (UFC Gyömrő), Kiss Péter (UFC Gyömrő), Gruber Bálint (UFC Gyömrő), Szegedi Mike (UFC Gyömrő), Palotai Csaba (most kezdte)

Távozók: Baranyai Zoltán (FC Budapest), Manases Dávid (Pécel SSE)

 

Az U14-U15 mennyiségileg ugyan megvan, viszont hatalmas a lemaradása csoporttársaival szemben. Nagyon sok a fiatalabb játékos és azok, akik nem régen kezdték a labdarúgást, emellett a háromnegyed pályához és az eddig megszokott lassabb iramhoz szokott labdarúgóknak igen nehéz dolguk lesz a nívósabb bajnokságban. Ez az év, ahogy tavaly az U17-nek, tanuló időszak lesz. Vérmes reményeink nem lehetnek, viszont elvárás, hogy a gyerekek meccsről-meccsre jobban szokják a ritmust és gyorsuljon a játékuk.

 

Érkezők: Aczél Péter (Pécel SSE), Juhász Tamás, Maradics Márk (most kezdték)

Távozók: Balla Tamás, Jordán Levente, Szabó Zalán (abbahagyták)

 

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink