3. forduló

10 GÓLLAL LETT TESTVÉRÜNK A TESTVÉRISÉG!

A hétvégén már minden utánpótlás csapatunk pályára lépett, legalábbis azok, amelyek az országos másodosztályban szerepelnek. Minden együttesünk ellenfele csakúgy, mint a felnőttnek az FC Dabas gárdái voltak.

 

A nyáron jelentősen meggyengült U15 sajnos 5-0-ás vereséget szenvedett, de az U14 10-0-ás győzelemmel billentette felénk az utánpótlás mérkőzések mérlegét. Utóbbi korosztályunkról azonban meg kell jegyezni nem a sajátunk. Az évek óta kiváló utánpótlásképzést végző, rengeteg tehetséges játékost foglakoztató Testvériség SE-vel kötött együttműködésünk alapján ők indultak kötelező párunkként az NB II-ben. Azért maglódi kötődés is van, hiszen a csapat edzője városunk lakója, korábbi játékosunk Katona Tamás.

Tabellák: ITT

 

NB II. Közép-Kelet 3. forduló:

U14 FC DABAS - TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC 0 - 10 (0 - 6)

Dabas

gól: Pusztai D. 2, Balogh L. 2, Marosi N., Kovács G., Lados-Tóth M., Dózsa R., Simák T., Ambrózi Á.

sárga lap: Lados-Tóth M.

Maglódi TC: Nagyistván B. - Ács B., Dózsa R. (Simák T. 49p), Lénárt S. (Deme G. 49p), Vígh Gy., Fehértói G. (Nagy L. 49p), Lados-Tóth M., Kovács G., Marosi N. (Ambrózi Á. 49p), Balogh L. (Tóth B. 41p), Pusztai D.

Katona Tamás (edző): Örülünk a megegyezésnek a Maglódi TC-vel, hisz így az országos bajnokságban tudjuk megmérettetni játékosainkat. A mérkőzésről annyit, hogy rettentő sok helyzetet dolgoztunk ki, de csak keveset tudtunk kihasználni. Örülnünk kell hiszen szépen fociztunk, kreatívan, de egy erősebb ellenfélel szemben a sok kihagyott helyzet megbosszulhatja magát. Gratulálok a csapatnak a mentalitással meg voltam elegédve! Dabasnak sok sikert kívánok a továbbiakban! Hajrá Tesi!!!!! Hajrá Maglód!!!!

 

NB II. Közép-Kelet 3. forduló:

U15 FC DABAS - MAGLÓDI TC 5 - 0 (5 - 0)

Dabas

sárga lap: Szever Á., Skultéty D.

 

Maglódi TC: Kormány B. (Szécsi M. 44p) - Skultéty D., Muhi V., Papellás P., MÉSZÁROS T. - Tukacs T. (Maradics M. 59p), Kovács G. (Greskó L. 59p) - Szever Á. (Baranyai Zs. 47p), FODOR E., Slezák G - Kanalas K.

 

Bíró Roland (edző): Semmivel sem jobb, de nálunk jelen pillanatban előrébb tartó csapattól kaptunk ki. Az első félidőben azt sem tudtuk hol vagyunk. Rohangáltunk, mint a pók a falon. A második félidőben jelentősen feljavult a játékunk. Labdatartásunk is sokat javult, de előre szinte veszélytelenek voltunk, bár ehhez az is kellett, hogy a nyáron ötven gólunk távozott a csapattól. Remélem, hogy hamarosan minden jelenleg hiányzó játékosunk visszatér és szorosabb eredményekre leszünk képesek.

U14masodik.jpg

Partnereink