3. forduló

A hétvégén már minden utánpótlás csapatunk pályára lépett, legalábbis azok, amelyek az országos másodosztályban szerepelnek. Minden együttesünk ellenfele csakúgy, mint a felnőttnek az FC Dabas gárdái voltak.

Az U21 és U17 Maglódon, az U15 és az U14 Dabason lépett pályára. A mérleg két győzelem mellett egy-egy döntetlen illetve vereség.

Az U21 továbbra sem talált legyőzőre. Most vasárnap is ellentmondást nem tűrően magabiztosan győzték le riválisukat és pontveszteség nélkül vezetik a tabellát. Az U17 is már-már kezében érezhette a három pontot, de végül mégis meg kellett elégedniük egy ponttal.

Tabellák: ITT

 

NB II. Közép-Kelet 3. forduló:

U21 MAGLÓDI TC - FC DABAS 3 - 3 (2 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Gruber B. 2, Sengel T.

sárga lap: Palotai Cs., Gyöngyösi B., Gruber B.

 

Maglódi TC: Hamza K. - Vasvári Á., Kecskeméti Á., Óvári K. (Hollósi B. 46p), Palotai Cs., GYÖNGYÖSI B., FILÁCZ K., SENGEL T., Fábián D. (Hornyák M. 46p), Kovács B., GRUBER B.  edzők: Baranyai Pál és Filácz Imre

 

Baranyai Pál (edző): Sajnos veszítettünk két pontot. Amíg nem koncentrálunk 90 percig ilyen mérkőzéseket fogunk játszani. Meggyőződésem, hogy ennek a csapatnak az első hatban kellene végeznie, de, ha továbbra is hektikusan járnak egyesek edzésre, gondolok itt például Fazekas Andrásra, vagy Wéber Krisztiánra, nem biztos, hogy elérhetjük céljainkat!

 

 

 

felnottcs220914.jpg

Partnereink