VÉGET ÉRTEK AZ UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁGOK IS

Az elmúlt hétvégén utánpótlás csapataink is befejezték bajnoki küzdelmeiket. A tavaszi első forduló lett a bajnokság záró meccse. Az U21 és az U17 javított előző évi produkciójához képest, míg az U15-nek és az U14-nek első országos bajnokságában hamar kiderült, hogy sokat kell még fejlődnünk az elithez képest. Az U21-ben és U17-ben a maglódi játékosok mellett sok környékbeli fiatal is játszott, ami versenyhelyzetet és minőségi javulást is eredményezett. Előbbi a hatodik, utóbbi a nyolcadik helyen végzett. Pilny Márk (U17) 38 góllal a negyedik, Bartha Szilárd (U21) 16 góllal a tizenegyedik helyen végzett a góllövőlistán. Az U15-ben két "idegenlégiós" játszott, az ő segítségük is kellett a hat győzelemhez, amely a 12. helyet eredményezte, Sengel Tibor 13 góljával a 40. helyen végzett. Az U14 sorsa kicsit hányatott volt. A lehető legerősebb összeállításában csak egyszer játszott, ráadásul többször létszámhiányosan állt ki, hiszen az U13-as Bozsik Tornákra is játékoskat kellett küldeni. A csapat négy győzelem mellett három döntetlennel a 14. helyen végzett. Vágó Zoltán 38 góljával viszont, gólvadászok versenyében a második helyen végzett. Nem is csoda, hogy az MTK le is csapott a tehetséges játékosra. Jelen állás szerint, miután kiesett a felnőtt, jövőre a megyei bajnokságokban indultak utánpótlás csapataink. Reméljük ott sikerrel tudjuk kamatoztatni az országos bajnokságban szerzett tapasztalatokat.

NB II. Közép-Kelet 16. fordulóból halasztott mérkőzésen:

U21 MAGLÓDI TC - GRUND FC 10 - 1 (4 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Lanczkor G. 3, Bartha Sz. 2, Erdősi N. 2, Erdősi R., Silberer R., Kardos Sz.

kiállítva: Erdősi R. 65p.

 

Maglódi TC: Dezső K. (Nagy Cs. 46p) - Bartha Sz., Lanczkor G., Kardos Sz., Erdősi R., Krekács T., Rudolf K., Matyó M., Bíró T., Silberer R., Erdősi N. (Váradi M. 46p)

 

Filácz Imre (edző): Sima győzelmet arattunk. A mai napon ennyivel mindenképpen jobbak voltunk ellenfelünknél. Köszönöm a srácok egész éves teljesítményét. Jó lenne őket egyben tartani, hiszen sokra hívatott társaság a miénk. Köszönöm továbbá szülők és a mellettünk állók támogatását és bíztatását.

----

----------

NB II. Közép-Kelet 16. fordulóból halasztott mérkőzésen:

U17 MAGLÓDI TC - GRUND FC 2 - 0 (1 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Szegedi M., Pilny M.

sárga lap: Gyuga O.

 

Maglódi TC: KECSKEMÉTI Á. - Csákó Cs. (Szász B. 46p), Gruber B., Berta B., GYUGA O., Szegedi M., ÓVÁRI K., Pilny M., MERCZEL Z., Filácz K. (Wéber K. 46p), Kiss P. (Kovács B. 62p)

 

Baranyai Pál (edző):  - Rossz játékkal sikerült itthon tartanunk a három pontot, de gratulálok a csapatnak az utolsó bajnoki győzelméhez is. Köszönöm a csapatnak az egész éves munkáját!

----

-------

NB II. Közép-Kelet 16. fordulóból halasztott mérkőzésen:

U15 GRUND FC - MAGLÓDI TC 11 - 0 félbeszakadt

Budapest


Maglódi TC: Kanalas K. - Vasvári Á., Hornyák M ., Aczél P., Sengel T., Fodor E., Fischer P. (7fő)

 

Rakita Gábor (edző): Sok értelme nem volt, de el kellett jönnünk és le kellett játszanunk a mérkőzést. A srácok ennek ellenére lekesek voltak és szerettek volna játszani, de Sengel Tibor sérülése miatt nem tudtuk befejezni a meccset. Köszönöm a srácok hozzáállását és az egész szezonben nyújtott munkáját!

-----

---------

NB II. Közép-Kelet 16. fordulóból halasztott mérkőzésen:

U14 GRUND FC - MAGLÓDI TC 6 - 0 félbeszakadt

Budapest

 

Maglódi TC: Kormány B. - Nagy L., Muhi V., Seletye T., Kovács G., Unger K., Maradics M. Slezák G. (8 fő)

Bíró Roland (edző): A sok kirándulás miatt csak nyolcan, sérületekkel tudtunk kiállni. Sajnos sokáig nem bírtuk és félbeszakadt a találkozó. Köszönöm a csapat több fronton való helytállását és egész éves munkáját!

----

U14farsang.jpg

Partnereink