28. forduló

Hétvégén az U17 és az U21 nem lépett pályára, mert a Jászapáti elleni mérkőzésüket csütörtökre halasztották. Az U14 és az U15 Vecsésre látogatott, ahol a kisebbek három gólos hátrányból álltak fel, míg a nagyobbak húsz percig ugyan vezettek, de az első bekapott gól sajnos végzetesnek bizonyult.

NB II. Közép-Kelet 28. forduló:

U15 VECSÉS-FERIHEGY - MAGLÓDI TC 12 - 1 (5 - 1)

Vecsés

gól: Fischer P.

 

Maglódi TC: Hamza K - Papellás P., Hornyák M., Kanalas K. - Juhász T., Tukacs T., Vasvári Á., Sengel T., Mészáros T. - Fábián D., Fischer P.

 

Rakita Gábor (edző): No comment....

-------

NB II. Közép-Kelet 28. forduló:

U14 VECSÉS-FERIHEGY - MAGLÓDI TC 4 - 4 (4 - 1)

Vecsés

gól: Vágó Z. 3, Fodor E.

sárga lap: Nagy L.

 

Maglódi TC: Morocz I. -  Nagy L., Mikó Sz., Muhi V., Skultéty D. - Unger K. (Baranyai Zs. 58p), Véglás R., Slezák G. (Kovács G. 62p), Fodor E. - Berényi B. (Maradics M. 41p, Greskó L. 72p), Vágó Z.

 

Bíró Roland (edző): Rendkívül szerencsétlenek voltunk az első félidőben, amikor hat ziccerünk is volt, de csak egyet sikerült kihasználnunk, míg a Vecsés ugyanennyi helyzetéből négyszer volt eredményes. A félidőben érhezhető volt a csapaton, hogy nem adta fel és a szünet után már nagyobb koncetrációval, ellenfelünket a kapujához szegezve ki tudtunk egyenlíteni. Ha öt perccel tovább tart a találkozó meggyőződésem, hogy a győzelmet is megszereztük volna. Gratulálok a csapatnak, a csupaszív, megalkuvást nem tűrő játékához!

felnottcs220914.jpg

Partnereink