UP EREDMÉNYEK: KÉT SÚLYOS VERESÉG, EGY GYŐZELEM

Sajnos nem sikerült jól U15-ös együttesünk bemutatkozása. Első nagypályás mérkőzésüket a jó erőkből álló Sülysápi Gyerekfoci ellen játszották és kaptak ki nagy különbséggel. Vereséggel folytatta U19-es gárdánk is, amely most az Ráckeve ellen nem tudott maradandót alkotni. Egyetlen sikerünket az U17-es szállították, akik a Mogyoród ellen tudtak nyerni magabiztosan és két győzelmüknek köszönhetően a második helyen állnak a tabellán.

U19-es bajnokság, Déli csoport, 2. forduló:

MAGLÓDI TC - RÁCKEVE 1 - 7 (0 - 3)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Pető T. (Dienes T.)

gól: Teiner G. ill. Bak D. 2, Belina G., Kalmár D., Benczúr B., Király K., Mészáros K.

Maglódi TC: Kormány B. (Fülöp A. 63p) - Nagy A., Fekete K., Holkó M., Vida Z., Skultéty D., Kovács M. (Varga V. 46p), Tréfa J., Teiner G., Mikó B. (Varga T. 63p), Dobó-Kocsis M.

Váczi Zoltán (edző, Maglódi TC): Lelketlenül, akarás nélkül ezt a sportágat nem lehet játszani.

---

 

U17-es bajnokság, Keleti csoport, 2. forduló:

MOGYORÓD KSK-FÓT - MAGLÓDI TC 2 - 6 (1 - 3)

Mogyoród, jv: Hegyes T. (Cserni T.)

gól: Németh G., Rózsa B. ill. Dobó-Kocsis M. 3, Molnár H. 2, Bertalan H.

Maglódi TC: Nyilas L. - Molnár H. (Nagy B. 55p., Szilágyi B. 76p), Ofella G., Holkó M., DOBÓ-KOCSIS M., Földváry V., Bertalan H., KOVÁCS M., Széles D. Balog G., Kovács Bence

Borsos Gábor (edző, Maglódi TC): Mióta velem készülnek a srácok, legjobb első húsz percet produkáltuk, az ivószünet után viszont vissza esett a játékunk, az ellenfél harcos és motivált volt amire nem reagáltunk jól. A második félidőben is hullámzó volt a teljesítményünk, de viszonylag stabilak voltunk. Ezen a mérkőzésen Kovács Máté és Dobó-Kocsis Márk nyújtották a legjobb teljesítmény. Míg Máté sok labdaszerzéssel és mérkőzés alatt rengeteg kulcspasszal járult hozzá a győzelemhez, addig Márk, igaz hullámvölgyben, de jóval nagyobb százalékban használta ki a lehetőségeit mint korábban. Gratulálok a srácoknak!

---

U15-ös bajnokság, Közép-csoport, 2. forduló:

MAGLÓDI TC - SÜLYSÁPI GYEREKFOCI 1 - 15 (1 - 5)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Kovács L. (Mátyás T.)

gól: Kovács Bálint ill. Balogh B. 7, Balázs B. 3, Mészáros Cs., Illés Cs., Magda L., Hámori G.

Maglódi TC: Molnár Zs. (Nagy Zs. 41p) - Fodor D. (Szabó A. 65p), MATÓK B., Marton B. (Borbás A. 75p), Kristóf L (Nagy B. 30p), Karajos K., Kovács Bálint, KOVÁCS BARNABÁS, GYORGYOVICS Z., Gyenes G., Kiss K. (Angyalosi P. 60p)

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Az első fordulóban szabadnaposak voltunk, így a legerősebb ellenfél játszottuk első nagypályás mérkőzésünket. Voltak jó periódusaink, de ehhez a feladathoz még fel kell nőnünk! Megyünk tovább és igyekszünk szebb eredményeket elérni.

 

 

 

U132014.jpg

Partnereink