U16: NYOLCADIK HELYEN ZÁRTUNK

Ráckevén játszotta serdülő csapatunk utolsó bajnoki mérkőzését ebben a szezonban. Az utóbbi idők sikertelenségét látva nem meglepő, hogy újra nagyarányú vereséget szenvedtünk, így nem is sajnáljuk, hogy véget ért a pontvadászat. Csapatunk a Péterit megelőzve, a nyolcadik helyen végzett. Legeredményesebb játékosunk Teiner Gergő lett hat góllal.

Megyei II. osztály, Délnyugati csoport, 22. forduló:

U16 RÁCKEVE - MAGLÓDI TC 12 - 0 (6 - 0)

Ráckeve, jv: Szilágyi S. (Lamos B.)

gól: Jakab N. 4, Benczúr B. 3, Kolompár J. 2, Kis V. 2, Pomázi F.

sárga lap: Fekete K., Fekete D.

Maglódi TC: Kormány B. - Juhász D., Fekete K., Fekete D., Muhi V., Jakab T., Slezák G., Kovács G., Greskó L., Teiner G., Berényi B.

Lévai Csaba (edző, Maglódi TC): Sok jót nem tudok mondani a mérkőzésről. Sajnos kijött az egész évi hozzáállásunk az utolsó találkozón is. Dekoncentráltság és sok buta hiba jelemezte a játékonkat. A legbosszantóbb mégis az, hogy feltett kézzel játszottunk, sokakat nem is érdekelt az, hogy sorra kaptuk a gólokat. Ellenfelünk ekkora különbséggel is megérdemelten nyert, agresszív játéka kifizetődőnek bizonyult. Bízom benne, hogy nyáron mindenki elgondolkodik. Akibe komolyan szeretne focizni, azt várjuk vissza, akiben nincs alázat és elhivatottság az jobb, ha más sportágat választ. Sajnos kevesen vagyunk és nem egyszerű a helyzet.

felnottcs220914.jpg

Partnereink