U16: TÍZSZER ZÖRGETTÉK MEG A HÁLÓNKAT

Serdülő csapatunk bajnoksága meglehetősen komolytalanra sikeredett, miután az induláshoz képest három csapat lépett már vissza. Az együtteseknek három szabadnapja van, így fordulhatott elő, hogy míg más korosztályokban nyolc meccsen vannak túl a gárdák, addig az U16-unk csak hármon. Ráadásul a legutóbbi, Gyál elleni találkozónkra nem jött el ellenfelünk, ezért játék nélkül lett miénk a három pont. Elmúlt vasárnap egyszerre játszott minden korosztályunk, így csapatunk újra kevesebb fővel, pont egy csapatnyi, vagyis 11 játékossal állt ki Biatorbágyon. Noha tíz góllal kaptunk ki, együttesünk emelt fővel jöhetett le a pályáról, mert becsülettel küzdött.

Megyei II. osztály, Délnyugati csoport, 18. forduló:

U16 VIADUKT SE-BIATORBÁGY - MAGLÓDI TC 10 - 0 (6 - 0)

Biatorbágy, jv: Kálmán K. (Kovács P.)

gól: Balás Sz. 3, Vincze O. 2, Kiss M. Gy. 2, Szabó M., Nyikes-Vanó M., Simonyi K.

Maglódi TC: Kormány B. - Juhász D., Fekete K., Slezák G., Márkus Cs., Jakab T., Greskó L., Teiner G., Petri N., Kovács G., Solymosi G.

Lévai Csaba (edző, Maglódi TC): Először is gratulálok ellenfelünknek a megérdemelt győzelemhez. Nekünk kevés lehetőségünk akadt, az is csak egy-egy kontrából, de azokat kihasználni nem tudtuk. Örömteli, hogy a sok kapott gól ellenére is volt tartásunk. Sportszerűen küzdöttünk és játszani próbáltunk, a kapunktól építkezve. Ez lehet célravezető a jövőre nézve.

U7_2022.jpg

Partnereink