U16: KIFOGTAK RAJTUNK A DOBOGÓSOK

A NAGYKŐRÖS ELLEN KEVÉSEN MÚLOTT A BRAVÚR

Serdülő csapatunk a tavaszi szünetet kihasználva két mérkőzést is vívott az előző héten. Mindkét alkalommal dobogós csapattal találkoztunk, ahol a meglepetés reményével léptünk pályára, de a várva várt siker ezúttal elmaradt. A veretlen listavezető Nagykőrös ellen 15 percen múlott, hogy legalább egy pontot szerezzünk, de vendégek végül eldöntötték a három pont sorsát. Az Abony elleni vasárnapi találkozón sokan hiányoztak, ami megnehezítette a dolgunkat és csak becsületgólra futotta az erőnkből.

Megyei II. osztály, Délkelet, 17. forduló:

U16 MAGLÓDI TC - NAGYKŐRÖSI KINIZSi 0 - 1 (0 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Szekeres Zs. (Szabó Gy.)

gól: Babusa R.

sárga lap: Papellás P., Gulás M.

 

Maglódi TC: Morocz I. -  Papellás P., Greskó L., Skultéty D., Teiner G., Mészáros T., Slezák G., Muhi V., Kanalas K., Szabó S., Gulás M.

 

Lévai Csaba (edző, Maglódi TC): A végig kiegyenlített találkozón, a rossz talaj miatt kevés lehetőség adódott a csapatok előtt, amely után várható volt, hogy, aki gólt szerez, az meg is nyeri az összecsapást. A 75. percben ellenfelünk egy hibánkat kihasználva megszerezte a vezetést, amely után sajnos nem tudtunk megújulni, így vereséget szenvedtünk. Semmilyen körülmények között nem kérdőjelezhetjük meg a játékvezető döntését, főleg úgy, a kapott gólunk szabályos körülmények között született. Gratulálok a Nagykőrösnek.

-----

Megyei II. osztály, Délkelet, 18. forduló:

U16 KID FC ABONY - MAGLÓDI TC 5 - 1 (2 - 1)

Abony, jv: Víg I.

gól: Balogh K. 2, Balogh L., Palcsó V., Kaló B. ill. Mészáros T.

sárga lap: Kaló B.

 

Maglódi TC: Morocz I. - Papellás P., Greskó L., Skultéty D., Teiner G., MÉSZÁROS T., Muhi V., Kanalas K., Szabó S., Berényi B., Juhász D.

 

Lévai Csaba (edző, Maglódi TC): Az Abony irányította játékot, így inkább kontrákra rendezkedtünk be. Az öt kapott gól ellenére jó teljesítményt nyújtott a nagy nyomás alatt álló védelmünk, amely több esetben jól vizsgázott a támadások felépítésében is. Az egyik szép akció után a találkozón nagyon aktív Mészáros Tamás be is talált ellenfelünk kapujába. Összeségében teljesen megérdemelt az Abony győzelme, amihez gratulálunk is.

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink