U17

U16: VERESÉG A BAJNOKTÓL, MAJD ELŐZÉS AZ UTOLSÓ FORDULÓBAN

Serdülő együttesünk összességében egy picit eredményesebb tavaszt produkált, mint amilyen az őszi szezon volt.

Az utolsó előtti játéknapon a bajnok Tárnok együttesét fogadtunk, amely ellenünk is igazolta, miért is végeztek bajnokságunk élén.  Ezután az utolsó fordulóban az Ócsa látogatott hozzánk, akik ellen a második percben ugyan hátrányba kerültünk, de arra hat góllal tudtunk válaszolni. A második félidőben ugyan zárkózott kicsit ellenfelünk, de az összesen négy gólt szerző Pap Levente találatával végül 7-4-re alakult a végeredmény. Győzelmünk azt is jelentette, hogy megelőztük ellenfelünket és a hatodik helyen zártuk a bajnokságot. Pap Levente 21 góljával 4. lett a góllövőlistán.

Bővebben: U16: VERESÉG A BAJNOKTÓL, MAJD ELŐZÉS AZ UTOLSÓ FORDULÓBAN

U16: DÖNTETLEN TÖKÖLÖN, GYŐZELEM ECSEREN, MAJD VERESÉG HAZAI PÁLYÁN

Sokáig nem volt képes pontot szerezni U16-os együttesünk, majd a negyedik helyezett Tököl ellen megtört a jég. Bátor játékunknak köszönhetően a 88. percig vezettünk, ám akkor a hazaiak begyötörtek egy gólt, amivel döntetlenre mentették az eredményt. Ami a Tököl ellen nem az a sereghajtó Ecser vendégeként már sikerült, ahol szoros, de megérdemelt győzelmet arattunk. Most hétvégén az éllovas Taksony gárdáját fogadtuk, akik ellen az őszhöz hasonlóan most sem sok sikerült a bravúr. Talán annak örülhetünk, hogy most öttel kevesebb gólt kaptunk...

Bővebben: U16: DÖNTETLEN TÖKÖLÖN, GYŐZELEM ECSEREN, MAJD VERESÉG HAZAI PÁLYÁN

U16: NEM INDULT JÓL AZ ÉV

A csapadékos, hideg időjárás miatt nehezen indult el a szezon U16-os csapatunknál is, -az U14 még egy bajnokit sem tudott lejátszani- de két elmaradt találkozó után végre pályára léphettek.

Sajnos az idei év sem hozott áttörést, vagyis a tavalyi negatív széria most tavasszal is folytatódni látszik.

Bővebben: U16: NEM INDULT JÓL AZ ÉV

U16: ISMÉT ELKERÜLHETŐ GÓLOKAT KAPTUNK

Utolsó idei bajnoki mérkőzésén sem sikerült a bravúr serdülő együttesünknek, akik most az Ócsa vendégeként maradtak alul. Ahogy az eddigi fordulókban, úgy most is, mezőnyben kiegyenlített játékot hozott az összecsapás, ám mi sokkal nagyobb százalékban kapjuk góljainkat, mint ahogy helyzeteinket kihasználjuk. Reméljük tavasszal sikerül az előrelépés!

Bővebben: U16: ISMÉT ELKERÜLHETŐ GÓLOKAT KAPTUNK

U16: JOBB VOLT A LISTAVEZETŐ

U16-os együttesünk a listavezető, hibátlan teljesítménnyel álló Tárnok együttesénél vizitált. Ellenfelünk nem képviselt olyan nagy játékerőt, mint eddigi eredményei mutatnak. Az, hogy nagyarányban tudtak nyerni, ahhoz a mi hibáink is nagyban hozzájárultak.

 

Bővebben: U16: JOBB VOLT A LISTAVEZETŐ

1510341
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
362284
0
362284
1148057
362284
0
1510341
Your IP: 54.225.38.2
2018-08-14 21:03:36
Kolozsvari_kep.jpg