U14: KILENCGÓLOS GYŐZELEM

Rakita Gábor vezette U14-es együttesünk egy újabb lehengerlő győzelmen van túl, ezúttal a sereghajtó Dánszentmiklóssal szemben. Dobogóra hajtó fiatal csapatunk egyre érettebb játékot mutat be, melyben a helyzetkihasználásunk is megfelelő. Mostani sikerünkből az MTK érdeklődését is felkeltő Mislai Fruzsina, az U13-ból feljátszó Kovács Bálint és Piller Bence 2-2 góllal, Kovács Máté és Szabó Dávid 1-1, míg az ellenfél egy öngóllal segítette csapatunkat.

 

U14 Megyei II. osztály, Közép B csoport, 5. forduló:

MAGLÓDI TC - DÁNSZENTMIKLÓS 9 - 0 (3 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Bíró Zs. (Berki A.)

gól: Kovács B. 2, Mislai F. 2, Piller B. 2, Kovács M., Szabó D., Duchaj Gy. (öngól)

Maglódi TC: Nyilas L. - Gyenes G., KOVÁCS B., Szabó D., BERÉNYI K., Nagy B., MISLAI F., OFELLA G., Kovács M. cserék: Szabó B., Karácsony K., Balogh D., Piller B., Karajos K., Tóth K.

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Gratulálok a csapatnak a teljesen megérdemelt nagyarányú győzelemhez. Mind játékban, mind taktikailag egyre többet vagyunk képesek megvalósítani az edzéseken gyakoroltakból. Az is dicséretes, hogy a góllövést tekintve sem vagyunk egyszemélyes együttes, azaz bárki képes az ellenfél kapujába betalálni! Úgy gondolom, hogy a jövő felnőtt csapata formálódik kezeink alatt, nagyon sok tehetséges játékossal, igyekszünk minél többet kihozni belőllük.

U17TTTT.jpg

Partnereink