U14: REMEK MECCSEN DÖNTETLEN

U14-es korosztályunk kezdte el legelőször a bajnokságot utánpótlás csapataink közül. Nyáron edzőváltáson áteső együttesünk - Bajor Tibort Rakita Gábor váltotta - 2-2-es döntetlen játszott a jó erőkből álló Lurkó FC Gyál csapatával. Játékosaink rengeteg passzal és rendkívül koncetrált játékkal rukkoltak elő. Ha egy kicsit jobban koncetráltak volna a kapu előtt a győzelmet is könnyedén megszerezhették volna.

A vezetést az 57. percben a Gyál szerezte meg Dörnyei révén. A 60. percben előbb Kovács Máté egy szép kényszerítő után egalizált, majd három percre rá Balogh Dominik egy szöglet után fejjel vette be a vendég kaput. Sajnos a vége előtt öt perccel egy kontrából egyenlítettek a Lurkók, de az eredmény így is elfogadható. Csapatunkban bemutatkozott rgy nagyon tehetséges hölgy is, Mislai Fruzsina személyében.

U14 Megyei II. osztály, Közép B csoport, 1. forduló:

MAGLÓDI TC - LURKÓ FC GYÁL 2 - 2 (0 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Kemény M. (Sebestyén I.)

gól: Kovács M., Balogh D. ill. Dörnyei P., Balogh B.

Maglódi TC: Nyilas L. - Szabó B., Berényi K., Ofella G., Piller B., Nagy B., Kovács M., Szabó D., Balogh D. cserék: Mislai F., Karácsony K., Stanton K., Tóth K.

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Az edzéseken mutatott teljesítményekhez képest, rosszabb kezdésre számítottam, de a gyerekek végül rám cáfoltak. Megmutatták mire is képesek valójában és ezzel magasra tették a lécet. A későbbiekben ez lesz a minimum elvárható teljesítmény, ebből szeretnénk még tovább fejlődni. Sokat passzoltak, ügyesen járatták a labdát, helyzeteket alakítottak ki, amikből eredményesek is tudtak lenni. Az eredmény igazságosnak mondható és értékes, hiszen egy jó csapattal szemben értük el. Egyetlen negatívum, hogy az egyelítő gólját ellenfelünk a mi támadásunk utáni akcióból szerezte, amit könnyen elkerülhettünk volna. Ettől függetlenül gratulálok a csapatnak! Mindenki dicséretet érdemel!

U14farsang.jpg

Partnereink