EZÜSTÉRMES 2005-ÖSÖK

Szombaton újabb két korosztályunk mérettette meg magát a Maglódi sportcsarnokban. U12-es korosztályunk délelőtt a második, míg U19-es csapatunk délután a negyedik helyen végzett.

2005-ös korosztályunk négy csapat ellen igyekezett minél jobb helyezést elérni, ami a látottak alapján megérdemelt második helyezésben bontakozott ki. A mezőnyből fizikálisan messze kimagaslott az Ikarus csapata, akik minden mérkőzésüket meggyőző különbséggel abszolváltak. Az ötödik hely sorsa is hamar eldőlt, hiszen a Péteri U11-es csapattal érkezett, akik ugyan szépen végig küzdötték a tornát, de a nagyobb, gyorsabb játékosok kevés esély adtak nekik. Igazán nagy harc csak a 2-4. helyért zajlott, ahol a keresztbeverések miatt a gólkülönbség döntött. Ebben a mi csapatunk volt a legjobb, köszönhetően a hat gólos Nagy Benjaminnak, a négy gólos Karácsony Károlynak és az ismét remekül védő Nyilas Leventének, így az elmúlt két hétben ők érték el egyesületünk legjobb eredményét, azaz a második helyet. Bajor Tibor legénységéből mindenki dicséretet érdemel, köztük a legnagyobbat a különdíjazott Szabó Dávid.

 

Reménységek Tornája 2017, Maglód, U12

Maglódi TC - Péteri KSK 8 - 0 g: Nagy B. 4, Karácsony K. 2, Szabó D., Kollár Á.

Grund FC - Ikarus BSE 0 - 7

Maglódi TC - Péceli SSE 2 - 3 g: Nagy B. 2

Péteri KSK - Grund FC 0 - 7

Ikarus BSE - Péceli SSE 7 - 3

Maglódi TC - Grund FC 2 - 1 g: Kovács B., Karácsony K.

Péteri KSK - Ikarus BSE 1 - 12

Péceli SSE - Grund FC 0 - 5

Maglódi TC - Ikarus BSE 2 - 6 g: Karácsony K., Szabó D.

Péceli SSE - Péteri KSK 9 - 0

végeredmény: 1. Ikarus BSE 12p, 2. Maglódi TC (14-10) 6p, 3. Grund FC (13-9) 6p, 4. Péceli SSE (15-14) 6p, 5. Péteri KSK 0p

---------

Sajnos az U19-nek már nem ment ilyen jól. A négy csapatot felvonultató tornán a szerencsével és a játékvezetővel is hadilábon állva csak negyedik helyen végeztek. A két egy gólos vereség a legbosszantóbb, hiszen ezeken a találkozón domináns játékot produkáltak, de a labda rendre kifelé pattant a kapufáról. A csapat legjobbja Filácz Krisztián lett, akik gyönyörű góljaival érdemelte ki az elismerést.

 

Titánok Tornája 2017, Maglód, U19

Maglódi TC - Tápióság KSK 2 - 3 g: Filácz K. 2

Sülysáp SE - UFC Gyömrő 3 - 1

Sülysáp SE - Maglódi TC 3 - 0 

UFC Gyömrő - Tápióság KSK 3 - 4

Maglódi TC - UFC Gyömrő 3 - 4 g: Kanalas K. 2, Filácz K.

Tápióság KSK - Sülysáp SE 2 - 6

végeredmény: 1. Sülysáp SE 9p., 2. Tápióság KSK 6p, 3. UFC Gyömrő 3p, 4. Maglódi TC 0p

 

U13 csapatkep.jpg

Partnereink