Asztalitenisz

A bajnokság után sem áll meg az élet asztalitenisz szakosztályunknál. A szezon legjobbjai a 10-ek versenyén mérhették össze tudásukat, ahol a csoportok legjobbjai feszülhettek egymásnak.

Bővebben: ASZTALITENISZ: EGYÉNI SIKEREK

Bódi Imre szakosztályvezető beszámolója.
Az elmúlt szezonban három csapatunkat indítottunk különböző osztályokban, amelyekben igen nagy változatosságot mutatnak eredményeink. Örülhettünk feljutásnak, illetve szomorkodhattunk kiesés miatt is. Az NB-III-as csapatból a két legjobb játékosunkat felsőbb osztályba csábították, és miután pótolni őket nem tudtuk, az utolsó helyen zárva búcsúra kényszerültünk a harmadik vonaltól.
Tavaly a megye B-s csapatunk a harmadik helyet szerezte meg, ezért a 2018/19-es szezonban felkértek minket a megye A osztályba való versenyzésre. Sikerült is megfelelően teljesítenünk, hiszen négy csapatot is megelőzve a középmezőnyben végeztünk.
Habár a fiatalok nem túl sokan látogatják edzéseinket - pedig szerveztünk nekik szakköri foglalkozást szerda délutánonként - , azért szép számmal jönnek idősebbek, így indítani tudtunk egy csapatot a legalsóbb, vagyis megye C osztályban is. Ragyogóan teljesítettek, ami második helyet eredményezett, ezért ősztől várhatóan egy osztállyal feljebb bizonyíthatnak majd.
Nálunk nyáron sem áll meg az "élet"! Csütörtökönként van lehetőségünk edzésre 17:00-tól 20:00-ig. Ekkor nem csak a versenyzőket, hanem minden a mozogni vágyó sportbarátok szeretettel várunk.

A megyei II. osztály déli csoportjában szereplő asztalitenisz csapatunk az egész bajnokság során harcban volt a feljutást jelentő helyekért, amiről, ha csak egy hajszálnyival is, de végül lecsúszott. Nem túl sportszerű történések játszottak közre abban, hogy Márton Balázs-éknak meg kellett elégednie a negyedik hellyel. Ennek ellenére az élet talán mégis úgy hozhatja, hogy magasabb osztályban indulhat az első gárda…

Maglódi TC I. csapat

 

Bővebben: SPORTSZERŰTLENSÉG MIATT ODALETT A DOBOGÓ 

ÚJRA ERŐRE KAPOTT A MAGLÓD I.

Maglód I.

 

Rég ejtettünk szót asztaliteniszezőinkről, akik egy-két hétvégét leszámítva végig versenyezték az elmúlt időszakot is. Az év végén a dobogóról lecsúszó Maglód I. úgy tűnik kijött az decemberben tapasztalt hullámvölgyből és sorozatos győzelmeinek köszönhetően - köztük a közvetlen rivális Kakucs II. ellen - újra feljött a második helyre. Noha a még mindig veretlen Budaörssel szemben nagy a hátrányuk, de teljesítményük így is dicséretes. A bajnokság elején alakított Maglód II. egyelőre nem tud olyan meghatározó erővé válni mint a "nagy testvér" , de fordulóról-fordulóra egyre nagyobb erőbedobásra késztetik az ellenfeleket és olykor még a győzelem is összejön. A két gárda összecsapásán egyébként Bódi Imréék örülhettek, hiszen 17-1-re múlták felül a kilencedik helyen álló kettes csapatot. Az első csapatban Tombor Attila és Márton Balázs, míg a másodikban Preiner Attila és Kiss Ferenc nyújt kimagasló teljesítményt hétről-hétre.

Bővebben: ASZTALITENISZ

Két döntetlennel zárta az évet a Maglód I, ismét nyert a Maglód II.

Bővebben: ASZTALITENISZ: MEGTORPANT A MAGLÓD I.

U7.jpg

Partnereink